Ben bir süre adet olmadım sonra 3 hafta falan leke geldi kırmızı, sonra adet oldum. 1 buçuk hafta sonra yine kahverengi leke devam etti, şimdi tekrar kırmızı leke başladı hiç ara vermeden. Mümkün mü bu?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hormonal dengesizlik bu tarz düzensiz kanamalara sık sebep oluyor, stres, kilo değişimi, tiroid sorunları bile etkileyebiliyor bunu. Ama bu kadar uzun süredir ara vermeden lekelenme oluyorsa kendi kendine geçer diye beklemek riskli, jinekoloğa gidip kan tahlili ve ultrason yaptırmak lazım. Sebebi görmeden yorum yapmak yanıltıcı olur, uzmana görünmek en doğrusu.
Çok karışık olduğu için doktora nasıl anlatcam bilmiyorum ve tam olarak neyin ne kadar sürdüğünü bilmiyorum sadece tahmin
Canım benim, bu kadar uzun süren ve değişken lekelenme durumları gerçekten yorucu olabilir. Adet döngüsünde zaman zaman ufak düzensizlikler normal olsa da, senin anlattığın bu kadar sürekli ve farklı akıntılar için mutlaka bir doktora görünmelisin. Vücudumuz bazen bize sinyaller gönderir, bir uzmana danışmak en doğrusu olacak. Kendine iyi bak! 🌸💖
Kafam karıştı nasıl anlatcam doktora bilmiyorum
Normaldir
Merhaba, adet olmadığın süreçte kullandığın ilaç vs oldu mu?
Hatır
Hayır
Beslenme düzeni, hızlı kilo değişimi, stres gibi durumların olmadıysa son birkaç ayda, bu düzensiz akıntı ve lekelenmeler için muayene olmanda fayda var
Döngüye bak. Full hesap kitap, bu kadınların büyük matematikçi olması lazım😅
Aslında hesap etmiyorum bunlar kafamdan tahmin ettiğim haftalar
Anladım. Şu an ne durumdasın?
Doktora git bence
Olabilir stres falan etki ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?