En son ben istemediğim halde tepsi bana tutturulmuş ve 10 bin verilmişti. Ama çok saçma bence zaten iki taraf birbirini seviyor, işi iyice görgüsüzlüğe çevirdiler.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son ben istemediğim halde tepsi bana tutturulmuş ve 10 bin verilmişti. Ama çok saçma bence zaten iki taraf birbirini seviyor, işi iyice görgüsüzlüğe çevirdiler.
Sevişme aşamasında da kuş kalkmıyor falan derse damat şaşırmasınlar adjjdjd
Gereksiz buluyorum bu tarz şeyleri
Farklı görüş açısı bence.
Doğru değil bence. Abim falan da yok kız kardeşimle isteyebiliriz ama bunlar resmen manipulasyon. Ve iki tarafı karşı karşıya getiren ince ayrıntılar.
Bende gereksiz buluyorum ama başkaları bizim gibi düşünmüyor. Para tuzağı gibi resmen
bütün adetler kötü
makas kesmiyor adetine karşı cebimde her an için makas taşırım
kesmiyorsa bende bi tane var du kesem derim :D :D
etrafta dumur olur kalır artık :D :D
Biri kesmiyor derse ağzının ortasına yapıştırırım nsdnbdhejdn
En son bunlar ilgili bir haber okudum damattan 50 bin lira istemişler. Gerçekten çok saçma bir adet. Gelinin kız kardeşinin de açıklaması kız veriyoruz ona. Sanki parayla veriyor geri zeklı
Aynen yorum yaptım oraya ben de jsjebd
Gerçekten bazı şeyler çok saçma. Adet adı altında Artık bu ticari sektöre dönüştü çok afedersin Ama öyle
Evet bence de öyle bildiğin ağzınla para istiyorsun. orada bana para verin bana para verin diye bağırsa mal mı bu derler
İşte aynen ben de sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Düşünsene gelinin kardeşinin yaptığı yoruma bak eğer kız veriyoruz.
Kız veriyorsa ucuza veriyor kız 50bin etmez. Ama bu ticaret değil orada sorun
Aynen öyle işte maalesef artık bunu bile ticaret haline getirdiler.
Saçma buluyorum tamamen soygunculuk insanların işine öyle geliyor adet olması bahane bence
Bence de zaten sonradan çıkma şeyler bunlar. Eskiden bir yastıkta kocamak vardı boyum kadar yastık yapardılar o yeterdi. Dedemlerin de vardı Allah rahmet eylesin ya
Allah rahmetiyle muamele etsin. Şimdiki evlilikler bir yastıkta olmuyor maalesef insanlar odalarını değiştiriyor evi terkediyor. İnsanlar evliliğin kıymetini bilmiyor evliliği haketmiyorlr
Amin çok teşekkürler. Doğru hepsi olmaması gereken şeyler inşallah biz en azından doğru kalırız
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🌹
S*'kayım adatine bmbok hersey
Makas kesmiyor, uçak uçmuyor, kalem yazmıyor puahhhha
Kişiler kendinden biliyor işi, eşimi alcam ya dünyalar benimmki
50 bin isteseler verir misin
Üçün biri var bilir misin?
Hyr
Hiç duymam
Sevmiyorum hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, ben de bu adetlere hep şaşırıyorum! 😅 Sanki minicik bir hediyeleşme olsa daha samimi olmaz mı? O paralarla balayına çıkılırdı resmen! Bence sevgi her şeyden önemli, gösterişe ne gerek var ki? Ne dersin? 🤔