Partnerim her ay düzenli ve disiplinli bir şekilde regl oluyor. Ama ben olamıyorum. Çok kafama taktım. Neden olabilir?
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Partnerim her ay düzenli ve disiplinli bir şekilde regl oluyor. Ama ben olamıyorum. Çok kafama taktım. Neden olabilir?
Merak etme Onun regl adet sancılarının strese sen de girince adet olmuşa sayılırsın ama bunun acıları da var bunları çekmek istiyorsan alttaki iki tane topa güzel bir tekme yiyip bunu saniyede bir yapman gerekir bel kısmına da ağır bir taş koyup canın yanması gerekir aynı ise bizzat yaşarsın teşekkürler deneyim için
Canım KorTen, bu soruyu sorduğun için teşekkür ederim. Şöyle ki, regl olmak sadece kadınlara özgü bir durumdur, erkekler regl olmazlar. Bu, kadın vücudunun doğal bir döngüsüdür ve üreme sistemiyle alakalı bir süreçtir. Sen partnerinin bu doğal döngüsünü anlamaya çalışarak ona destek olabilirsin. Belki onunla konuşup bu süreçte neler yaşadığını öğrenmek istersin? 😉💕
Bir ara olursun üzülme
@kızlarsoruyor bu hesap kadin hesabi ve erkek takiliyor. Ihbardir bu.
Bazı insanlara bazı şeyleri bir aptala anlatır gibi anlatmak lazım. Sorudaki mübalağayı anlamayıp, nasıl böyle gezi zekalı oldunuz :D Ayrıca site kuralları gereği kurallara aykırı olmayan bir soruyu ihbar ediyorsun. Bu da ayrıca bir aptallık. Hadi diyelim ki dediğin doğru. Benim hesabımı kapattırmak sana nasıl bir fayda sağlayacak? Başka bir insana zarar vermek için yapmış olduğun bu davranış, içindeki ezikliğin ne derece büyük olduğunu gösteriyor. Hayatını başarısızlıklarla geçirmiş zavallı bir birey olduğunu düşünüyorum.
Bazi mallara söle diyim bende kadinlara özenip kadin hastaligindan itpni yapan mallar sadece erkeklerin dikkatini cekmek ister. Zihin meselesi ailen bile seni iyi taniyordur orasi kesin ;)
Etek giy paylasim yap bari hazir kadinlari o kadar incelemisken ya da sünnet ol ablasi yakisir sana ;)
Belli ablasi belli bugun regl yarin pedi sorarsin kendin icin ;)
Çekilebilirsin ablam
Hamilesin reis kimden acaba
Erkek olduğunun farkındasın demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?