Merhaba. 16 Haziran'da adetini oldum ve 25 26 Haziran'da iki gün arka arkaya ilişki yaşadım ve 26 Haziran'da ertesi gün hapı aldım. 3 4 gün sonra adet oldum kan da geldi karın ağrım da vardı. O adetimin üzerinden bir aydan fazla belki 40 gün geçti ama hala adet olamadım. Bir ara karın ağrım oldu göğüs hassasiyetim oldu ancak kanama olmadı. Hamilelik riskim var mı acaba. Acil yardım lütfen.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Adetin ne renkti hatırlıyor musun
Normal kırmızıydı sanırım.
Eğer açık pembe ve siyah gibi ise yerleşme kanaması olabilir ama normal kırmızı ise normal regldir
Kaç gün sürmüştü bide ertesi gün hapları hormonları çok bozduğu için reglimde gecikme olabilir
Yok normal her zamanki gibiydi
3 4 gün falan adetli kaldım. Her zamanki gibi oldu aslında ama sadece normal tarihinden önce oldu. Ve şu an olmam gereken tarihte olamadım karın ağrım oldu hassasiyetin oldu ama kanama olmadı haptan dolayı mı böyle oldu hamilelik riski var mı onu merak ediyorum
Evet yüksek ihtimal haptan dolayı olmuştur çünkü o hap regli 1 kaç ay çok bozuyor ve zaten regl olmuşsun regl olan birinin hamile olma ihtimali yok için rahat etmediyse test al
Olmam gerekem tarihte olamamam normal mi o zaman daha ne kadar olamazsam test yaptırmalıyım sizce. Önceki adetimi 2 3 Temmuz gibi oldum sanırım. Ne kadar daha gecikebilir sizce
Birde bir uzmanlığınız ya da tecrübeniz var mı
Regl 7 gün geçerse test yapmak gerekiyor senin de geçmiş yap bence
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama ertesi gün hapı kullanan arkadaşlarım var onlardan biliyorum regli çok bozuyor
Normal eczaneden test çubuklarından alıp yapsam yeterli olur değil mi
Bazen doğru sonuç vermiyor diyorlar da
Anladım
Evet doğru sonuç oluyor genelde olmayanlar da genelde daha hamile kalmadan test yaptıkları için
Senin 1 aydan fazla olmuş hamile kaldıysan kalmışsındır çoktan sen de kesin sonuç çıkar
Hamilelik belirtileri neler oluyor ilk bir iki ay içinde. Birde kürtaj konusunda bilginiz var mı
Hamilelik belirtileri belli zaten mide bulantısı kokulara hassasiyet sürekli yorgunluk hissi reglin 1 ay gecikmesi
Kürtajı özel hastaneler yapıyor
İlk bir iki ay içinde belli oluyor mu bunlar hemen
Evet oluyor ilk ay regl olmuyorsun regl tarihi geçtikten 1 kaç hafta sonra belirtiler başlıyor
Anladım. Peki tekrar sorayım içimi rahatlatmak adına sizce ben hamile miyim bu anlattıklarımdan hareketle
Eğer hamilelik belirtilerinin hiçbiri yoksa değilsindir çünkü ilişki yaşayalı 1 aydan fazla olmuş hamile olsan belirtiler çoktan başlardı
Yok hayır. Herzamanki gibiyim
O zaman bir kaç gün daha bekle regl olmazsan test yap
Tamam bakalım. Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.
Rica ederim 🙂
💙🤍
Erkekler Ne Diyor
Adet sandığın yerleşme kanaması olmasın. Bence test al eczaneden
Yaparken bana mı sordun
Stresten olmuş