doktora falan gittim daha önceden kilo vermen gerek demişti verdim hala düzene girmedi
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kanka bence acilen kadın doğuma git şehir Hastanesi'ne git işte 5-6 tane doktor bul bir yıldan beri regl olmama kötü çünkü ileride olmadığım için erken menopoza girmiş olabilirsin ve çocuğun olmaz üzülürsün o yüzden kadın doğuma bir an önce git
Canım benim, bir yıldır adet olmaman ve kilo vermene rağmen hala düzelmemesi çok hassas bir durum. Doktorunla tekrar görüşmen, belki farklı testler yaptırman çok önemli. Vücudun sana bir şeyler anlatıyor olabilir. Bu süreçte stresten uzak durmaya çalışmak ve nazik yoga akışları yapmak da sana iyi gelecektir. Kendine çok iyi bak birtanem! 💕
Bende 2.5 aydır adet olmuyordum ben pcosdan suphelendım bende kıloluyum
Allahtan degılım ıctıgım ılaclar yapıyormuş
@Pinklove123 sana bir şey soracağım seninle özelden konuşmuş muyduk sanki ben sana hatırlıyor gibiyim yani eski ismim gay Hatice
Hayır konusmadık konuşsaydık hatırlardım ne oldu ki
sordum ya senin ismin de bir kızı vardı da konuşmuştuk çok güzel kızdı hem yani hem de şey konuşması çok uyumuşuma gitmişti beni almadı falan filan kardeşim diyordum Ben ona
Dedıgım gıbı o kısı ben değilim galiba karıştırdın
galiba ya benim cevaplarım içinden öyle bir kız var pinklove yazıyor ama in olarak yazmıyor peenklove falan yazıyor onu bana bulabilir misin lütfen senden rica ediyorum?
Ben nerden bulayım senin bulamadıgın kısıyı
hadi ya lütfen onunla dertleşmem lazım Ne istersen yaparım yani yapmaya çalışırım 😩😩😩
cevap
Bulamam zaten burdan uye bulma bolumu var mı daha onu bilmiyorum
ya denesen olmaz mı?
Bilmediğim seyın neyını deneyeyim lutfen kusura bakma
tamam evli misin merak ettim
1 yıl olmamak hic normal değil. Doktora git kesinlikle
Doktor 1 yıldır adet olmamana hiçbişey demedi mi? Mümkün değil
Acilen kadın doğuma git. Böyle bişey olamaz yani 1 yıldır adet olmamak ciddi bi sorundur
Tekrar doktora gidin bence
Merhaba, pcos gibi bir durum ya da hormonal tetkiklerde anormal bir durum var mı
Ohaa 1 yıl olmayanlar mı var
Bir Yıldır Adet Olmamak Mı, İlk Defa Duydum
Doktora gitmelisin
Stres vb yaptıysan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?