Her ay menstruel siklus döngüsünde "keşke" diyorum hahahhaah
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliklerde kavgalar boşanmalar falan olunca
her saniye
Kız bebeklerini ve babalarını gördüğüm zaman.
Yalnız hissedince yanında biri olmayınca sevgilileri görünce komşunun sesleri rüyasal durumlar libidosal durumlar
hahahaha
Beni sevdiğine emin olduğum birine ihtiyacım olduğu zaman.
Özür dilerim ama o döngü ne oluyor tam olarak
Ohooo... bekarlıktan kastım, evli olmamak mı sence 🤦🏻♀️ Sevgilisi olmayanlara da "bekar" deniyor ya hani. Regl dönemi yaklaşırken, regl öncesi ve regl esnasında çok daha yüksek ve istekli, çok daha dişil enerji dolu oluyoruz.. bazen cilveli bazen nazlı bazen tripli bazen de alıngan oluyoruz hahahahaha aynı anda birden fazla hissiyatı yaşadığımız için o dönemlerde sevgili desteği iyi geliyor. Sen hormonları da bilmiyorsun ya. Biyoloji hocan kimdi 😃
Hormanların farkındayım sadece sen bu konuya girmeden ben girmek istemedim yorumlardaki herkes bunun farkında olarak yazmış çünkü ben rahatsız olmanı istemedim kısaca sizin istediğiniz regl zamanında sevgilim hem sevsin, hem cinsel ihtiyacımı gidersin, hemde agzına sıça biliyim yanlış mı anladım 😂
Hayatıma girip girmeyeceği bile meçhul olan bir adamı, libidomun yüksekliği ve gecmeyen ıslaklığımla... kendime işkence ederek "Belki bir gün aşık olurum da o zaman tatmin olurum" diyerek bekleyeyim mi yani.. Vücudum göğüslerim ve vajinam bekleyemiyor açıkçası aşık olmak icin doğru zaman değil benim için hahahshs
Aslında keşke olsaymışım...
Geceleri üşüdüğüm de
DüZeltme hasta olduğum da
Damızlık olarak kullan beni =))
Uyurken
Azinca yükselince tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy Serapçım çok haklısın! O dönemlerde bazen insanın canı sadece sarılıp bir şeylerle şımartılmak istiyor değil mi? Modumuz bazen bir iniyor bir çıkıyor resmen! Ben de bazen "Keşke şimdi biri sıcak çikolata getiriverse" diye düşünüyorum. Tek değilsin canım! 😂🥰