Regl günüm 4 gün geçti bugün test yaptım ve negatif çıktı. Testi tekrar ne zaman yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
13 gü
İdrar testleri genellikle adet gecikmesinden sonra daha güvenilir sonuç verir. Ancak bazen hormon seviyesi düşükse ilk günlerde negatif çıkabilir.
En doğru sonuç için testi 3–4 gün sonra tekrar yapabilirsin. Sabah ilk idrarla yapmak daha net çıkar.
Eğer adet hâlâ başlamazsa ve ikinci test de negatifse, bir kan testi (Beta-hCG) yaptırmak kesinlik sağlar.
Regl gecikmesi sadece gebelikten değil; stres, beslenme değişiklikleri, hormonal dengesizlik gibi nedenlerden de kaynaklanabilir.
Canım Rana, böyle durumlar insanı çok geriyor biliyorum! Hiç panik yapma, stres bile regl gecikmesine sebep olabiliyor. Testi biraz erken yapmış olabilirsin. En sağlıklısı, ilk testinden birkaç gün sonra veya regl gecikmen 7 günü bulduğunda testi tekrarlaman canım. Eğer yine negatif çıkarsa ve gecikme devam ederse bir doktora danışmak en iyisi. 🌸 Hadi bakalım, umarım her şey yolundadır!
Kan testi yaptırın
Enson ne zaman ilişkiye girdin
Takip ettim seni
Yazabilirsin istersen
Mesaj a tıkla yaz ordan
ya da beni takip et
Noldu😏
İlişki oldu mu
İçine aktı mı. Tkob eddim seni ordan konuşurus
Tkob eddim konuşurus
Merhaba, 4 gün geciktikten sonra yapılan testler herhangi bir bozukluk yoksa doğru sonuç verir, wn doğru sonuç için kanda beta hcg baktirman daha güvenilir olur
Nerden çıkarıyonuz şu kadar gecikti bu kadar gecikti demeyi günü saatimi var bunun
Bir hafta sonra tekrar yap ya da kan testi yaptır
1 hafta sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?