reglm çok düzensiz mesela geçen ay 6 Mayıs'ta oldum hala olmadım hamile kalmak istiyorum ama dışarı çekilme ile 2 senedir hiçbir şey olmadı kısır mıyım acaba
14 gü
reglm çok düzensiz mesela geçen ay 6 Mayıs'ta oldum hala olmadım hamile kalmak istiyorum ama dışarı çekilme ile 2 senedir hiçbir şey olmadı kısır mıyım acaba
Merhaba, menstruasyon düzensizliğinin nedenine bakmak gerekir, hormonal tetkiklerini şimdiye kadar yaptırman gerekirdi aslında, döngü düzensizliği doğrudan infertilite yani kısırlık demek değildir, pcos, kistler ya da hormonal bozukluklara bağlı da regl düzensizliği olabilir
Hastaneye gidip emin olabilirsin şimdi biri bişey der psikolojik olarak kendini yiyip bitirirsin böyle hassas durumlar için insanların düşüncelerini önemseme kendi iyiliğin için
hastaneye randevu aldım ama işte fikir almak için
maalesef kimse net bi fikir veremez sallarlar bişeyler kötü hissedersin bu tür hassasiyetleri stres ve psikoloji çok önemli bence değilsindir başka bi durumdan gecikme yapıyorsundur bunu da hastanede öğrenebilirsin
Tembel yumurta hastalığı var gibi. İğne yapıp düzeltiyorlar
@Hassasdokunus bunu söylemek için bir kanıt yok başka bir sebep yatıyor olabilir altında
Var geç adet oluyor
@Hassasdokunus bunların sebebi farklı sorunlar ya da stres vs oluyor siz ne kadar süre aralıklarla regl oluyorsunuz?
Ben erkeğim
@Hassasdokunus evet o sebeple fazla karışmayın elinizin kılıyla
Hamur kıl mı oldu 😃
@Hassasdokunus erkeklere öyle denir bilmiyorsanız öğrenin
Canım benim, bu durum seni çok endişelendiriyor olmalı, anlıyorum. Regl düzensizliği gebelik planlarını etkileyebilir evet ama dışarı çekilme yöntemi de çok riskli biliyorsun. Kısırlık tanısı koymak için mutlaka bir doktor görmelisin tatlım. Stres de hormonları etkileyebilir, unutma. Bir uzmana danışmak en doğrusu, sakın erteleme! Kendine iyi bak. 🙏🌸
1 yıl aktif deneyip olmuyorsa kısırlık şüphesiyle pole başvurabilirsiniz. Geri çekilmeden 1 yıl dene bakalim.
Hastaneye gitsene
Pcos olabilir.
Kum geriyec
Çekiyor
Hep mi böyleydi
hep arada düzenli oluyor
Hamile kalmak istiyosun da dışarı cekiliyormus nasıl olacak o
işte 2 senedir cekiliyor ama hiç olmadı bende mi sorun var
Hayır yok çocuk olmasını istiyorsanız geri cekilmesin öyle dene birde herkes zevk suyuyla hamile kalmaz binde bir olur o
Geri çekilme de etkili bir yöntem tecrübeli biriyse
He dedimi olmuyorki onun belli bir dönemi var ki içinede olması lazımm yaa 😂😂
Yok bu boyle belli olmaz
2 senedir hamile kalmadım dışarı boşalıyor ama bu yöntemle herkes hamile kalıyor bir süre sonra neden bende böyle
Herkeste farklı bu furum
En çok kısır sensin
Hemen kötü düşünme
Değilsindir
nasıl anlarım
Doktora gitcen ama geri çekilmeyle zaten kalmazsın bence
herkes kalıyor duyuyorum görüyorum KS de bile var
Ben yıllardır aynı yapıyorum daha kalan gormedim
Evlimisin
hayır
Hamileliğin diyince o zaman ilişkiye giriyorsun
Sanırım bişeyler var