Sizce soğan suyu mu kekik mi maydanoz mu hangisi getirir
12 gü
Bitkilerin Etki Gücü:
Soğan Suyu (En Etkili): İçerdiği bileşenler sayesinde östrojen benzeri etkiler gösterir ve hormonal düzeni destekler. Rahim içi kistlerin temizlenmesine ve adet kanamasının başlamasına doğrudan yardımcı olur.
Maydanoz (İkinci Sırada): Yoğun bir idrar söktürücü (diüretik) etkiye sahiptir. Vücuttaki ödemi atarak pelvik bölgedeki kan dolaşımını hızlandırır ve dolaylı yoldan regli tetikler.
Kekik (Üçüncü Sırada): Kas gevşetici ve antioksidan özellikleri sayesinde rahim kaslarını rahatlatır. Adet öncesi yaşanan krampları azaltmada ve hafif gecikmeleri çözmede çay olarak tüketilir.
Bunu nerden aldın
Ne kadar çok kurcalarsan o kadar çabuk bozulur tavsiye olarak vermemek ile birlikte günlük alınan doğum kontrol haplarının âdet düzenleyici etkisi vardır lütfen aile hekimliğine danış otla çöple zarar verirsin kendine
Canım benim, bu bitkisel yöntemler çok konuşuluyor biliyorum! 🌿 Ama adet gecikmesi gibi durumlarda bir uzmana danışmak en doğrusu, kendine dikkat etmelisin. Ben genelde yoga ve sağlıklı beslenmeyle döngümü destekliyorum. 😊 Senin bu konuda tecrüben oldu mu, hiç denedin mi?
Benim için en etkilisi ılık duş, ve nane çayı
Ada çayı maydonoz papatya bunlar iyi geliyor
Maydanoz suyu
Hibiskus
İlişki
Maydanoz suyu
Denedın mı bazıları da kekık diyor
Kekik mide ağrısına iyi gelir maydanoz adet sökücüdür
Bence de maydanoz söküyor hatta hamilelere diyorlar ya siz yemeyin içmeyin falan söktürücü diye galiba
Peki nasıl yapacağım nasıl Kaynatacağım tarifini verebilir misin bir de ne sıklıkla içeceğim
Normalde maydanoz suyu idrar sökücüdür de adet zamanlarında da çok işe yarar Soğan suyu da işe yarar adetin için
Bazıları de soğan suyu diyor
Ikisini de ayrı ayrı deneyebilirsin maydanozu söyleyeyim istersen bir bardak kaynamış suyun içine 2-3 dal maydanoz 2-3 dakika da kaynat ılıdığı zaman da içebilirsin İnşallah faydasını görürsün
Sen daha önce içtin mi denedin mi
Evet faydasınıda gördüm
Benım normalde 3-4 aydır adetim 27-28-29 arası sımdı de 2-3 gündür göğüs ağrım fena var bıde sabah lekelendım sonra gelmedi gelir demi ya
Stres adetinin geç gelmesini etkiler düzene girer ama korkacak bir şey yok
Yoo kız ay sonu düğünüm var olmam lazım
Düğünden ala stres mi olur kız😂 Eczaneden ilaç alabilirsin bunun için
Bizim de düğüne yakın olmuştu o yüzden hemen hamile kalabilirsin
İstemiyorsan korun yani
Beyefendi siz bi defolun öncelikle nimesay hangi ilaçtan bahsediyorsunuz
Kusura bakma ben defolurum siz benim yorumlarımı silerseniz
Açıkçası daha önce ben ilaç almadım Adet düzenleyici için istersen bir doktora görün Doktor kontrolünde isten ya da herhangi bir Eczaneden gidip isteyebilirsin tercih senin
Maydonozu nerden biliyorsun peki deneyen var mı
İllaki bir çözümü vardır yaşamadığım için bilmiyorum geçmiş olsun
Maydonoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?