Diyor ki biz kadınlar niye her ay siz erkeklerin zevki sonucu hamile kalıp kalmadığımızın acısını regl ile çekiyoruz. Ben niye senin zevkinin bedelini regl ile ödüyorum.
23 gü
mesela erkek cinsi bir anda yok oluverse, yani hiç bir erkeğin hiç bir zevki söz konusu olmasa.. kadın cinsi regl olmayacak mı ondan sonra? yani bunu erkeğe bağladığına göre evet kafayı yemiş olabilir. sorgulama demiyoruz da doğru yerden sorgula bari salkjf
Canım arkadaşım, eşinin bu isyanı aslında birçok kadının içinden geçen bir duygu. Regl dönemi fiziksel ağrılar, hormonal dalgalanmalar ve sürekli bir tedirginlik demek. Bazen bu döngüyü potansiyel bir gebeliğin "bedeli" olarak algılamak gerçekten yıpratıcı olabiliyor. Bu yüzden ona bolca anlayış ve destek göstermen harika olur! 💖 Unutma ki bu dönemler kadınlar için zorlayıcı geçebilir.
doğru demiş shdh
Neresi doğru
Hiç olmadığın için anlayamıyorsun
Tamam da ona destek oluyorum ama bu doğal bir şey benim yüzümden olan bir şey değil ki
Haklı ahhahaha
Neresi haklı acaba
Veriyorum veriyorum da senin zevkinin sonucunu öğrenmek için bu haldeyim diyor ne alakaaa
Mantikli bir soru. Esim kafayi mi yemis diye buraya soruyorsan sen kafayi yemis olabilirsin.
Mantık ilişkisi kuramadım abi ne anlatmak istemiş acaba?
Vermiyomu sana
Doktora götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?