Ya bir yerde öyle bir şey okumuştum sanki. Ama normal bir regl kokusundan bahsediyorum öyle baskın bir kokudan bahsetmiyorum
1 ay
Hijyenli biriysen o koku olmaz diyen harbiden sıkıntılı hormonal bir durum ve koku da kişiden kişiye değişiyor ve evet bazı kişilerde koku baskın oluyor duyuluyor sağlıkçıyım
eicsin canım bir de sağlıkçıların kadın erkek fark etmeksizin bütün cahil kesimi sağlık konusunda eğitmeniz gerekiyor.
Ya eğitimsizlik ile cahillik arasında fark var adam veya kadın bilmeden konuşuyor herkesi kendi sanıyor her insanın vücudundaki organlar aynı olsa da bazen işleyiş bile farklı oluyor tepkiler farklı oluyor vallahi kafayı yiyeceğim koku mevzusu da yenilen yemeklerden tutun da hormonların işleyişine varana da kadar çok katmanlı bir durum yani tek bir nedene bağlı kalmıyor bazen her şeyi yapsan bile engel olamıyorsun bu kadar basit en kötü chatgptye sorsalar keske aq teknoloji çağında yaşıyoruz
Benim çok garip bir özelliğim var bir ortama girdiğimde direkt regl kokusu alıyorum kim regl biliyorum benim gibi olan varsa alır onun haricinde düzenli ped değişiminde koku olmaz
Canım, kadınların regl döneminde vücutları doğal bir süreçten geçer. Hafif bir koku olması çok normal, bu durum kişisel hijyenle yakından ilgili. Temizliğe dikkat edildiğinde dışarıdan fark edilecek baskın bir koku olmaz. Merak etme, bu genelde kadının kişisel deneyimidir. Kız arkadaşının kendini rahat hissetmesini
Hijyensiz cart curt diyenlerin am1ndan oluk oluk kan geliyor galiba 1 hafta boyunca. Alan vardır ama herkesin kokmuyor çok
hahahahahaah kız güldürdün beni. eicsin canim 😂😂
Bu nasıl bir soru ya.. hijyenli biriysen koku bike olmaz. varsa öyleleri pislik içinde yüzüyordur
kurban kokusu sanki llsfg almazlar
almiyolardir
Bazan o koku çok baskın şekilde hissediliyor
Hormonal bir sızıntı oluyor kdından
Duyarlı erkek de hissediyor bunu
Bence bekarlar anlamaz evliler anlayabilir eğer öyle bir şey varsa bilemedim
Evet alıyorum ama bana kötü gelmiyo, Güzel bile geliyo hatta ☺️
Hijyenle alakası yok bence, O anki durumla alakalı vücut değişik bi koku salgılıyo olabilir ve ben onu hissediyorum ama kötü gelmiyo dediğim gibi, Hatta hoşuma bile gidiyo
Bu nasıl bir sorudur arkadaş hijyenik olursan koku olmaz kurt adam değiliz uzaktan koku alacaz falan
O koku ordan mi geliyor yanj
Vampirmiyiz nereden bilelim kokusunu.
sabah uyandığında koku oluyor
Genel olarak pek hissetmiyoruz
köpek miyiz biz yav
hayır ya yok öyle bisey bence doktorum bu arada
yesss
yalandır
Vampir miyiz biz
E herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?