Bazı kadınlardan geliyor cok belli olmasada burnumun hassaslığından mıdır nedir bilmem ama utanılcak bir şey değil Allah 'ın hikmeti sonuçta bu yüzden saygı duymak ve hoş görülü olmak gerekiyor.
Gelmediğini anlayamayız sadece arkdaş/sevgili hal ve hareketleri belki belli eder ya da sana söyler.
Her ne kadar doğal bir durum da olsa ağrı ve sancısı da olsa gerekli bakım ve temizliğe önem verildikten sonra o kokuyu kendisi bile duymayacaktır.
TEmizlik hijyen ve bakım her alanda önemli bence. İstisnai durumlar hariç.
İşin aslına bakarsan o kadar kadının içinde çalışıyorum, etrafta çok geziyorum az çıkıyor bu durum nedense. 4-5 iş arkadaşın bir kaç kere aldım kokusunu, mağazalarda falan gezerken bir kaç kere aldım. En ilginci bisiklet yolundan belli hızda gitmeme rağmen kadının kokusunu aldım çok belşrgindi kadın soayetijtş düzgün giyimliydi kırmızı pamuk eşofman vardı. Düzenli değiştirmezlerse bir şekilde duyuluyor koku, onun için düzenli değiştirin biraz pahalı ama kadınların her şeyi pahalı zaten.
1. Ben erkek bir dostuma sorduğumda alabiliyoruz dedi. 2. Bazı davarlar adet kanaması hakkında boş beleş yorum yapmış işte o pis kokuyu almamak mumkun değil diye. Bu doğal bişey ve herkesin hijyenine dikkat etmesi gerekir. Afedersiniz ama bu pis kan dışarı çıkmasaydı sende ananın karnından çıkmazdın minik sığırcık. Azıcık düşünerek yorum yapın saygılar.
Hijyene önem verip sıksık ped değişimi yapılırsa neden koku oluşsun ki. Dışarı çıkacağım zaman duş alıyorum temiz kıyafetler yeni çamaşır giyiyorum yaz günü bile olsa kimse böyle bir durumun kokusunu alamaz.
Ben reglken okula gitdiğimde normalde hiç olmadığı kadae parfüm kullanırım aman koku olmasın diye😁😀
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alan vardır bazı kadınların ağır geçer kan da kokan bir sey. Dus ve şık değiştirme ile azaltılabilir bu durum. Kadınların bazıları büyük tepki vermiş anlayamadim. Kokulu ped hiç sevmem ben de kokulu pedden anlarım.
Zaten kokan kadınlar kendi kokularını alsalardı degistirirlerdi sürekli pedlerini. Ama kendi kokularını almıyorlar. Bir başkası daha kolay alır bu kokuyu.
Sanmam ama ped kokusu hoş değil, özellikle yoğun günlerde. Bu yüzden tampon kullanırım hep.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Almadım regl olunca evden cikmiyorum zaten azaldı mı çıkiyorum bana kendim kokuyor sürekli değiştirsem bile başkasına kokmaz ya bacak arası koklamasi lazım eğilipte koku alması için