Erkekler niye regl takvimimize bakacak kadar panik yapıyor anlamıyorum. Zaten korunuyoruz, ben de istemiyorum tabii ki bir kaza olsun falan. Ama benden habersiz telefonumu alıp regl takvimime bakmak ne ya?
2 ay
Erkekler niye regl takvimimize bakacak kadar panik yapıyor anlamıyorum. Zaten korunuyoruz, ben de istemiyorum tabii ki bir kaza olsun falan. Ama benden habersiz telefonumu alıp regl takvimime bakmak ne ya?
yani bu bahsettiğin takvim zaten kişisel bir sağlık bilgisidir. partnerin gizlice senden habersizce bunu kontrol etmesi normal değil bence. herşeyden önce güveni zedeler. sağlıklı olan açık iletişim ve rızadır. ilişkilerde güven ve saygı her şeyden önce gelir bence.
Peki erkek arkadaşın kendisi mi korunuyor ya da ilişki esnasında prezervatifin çıkması yırtılması gibi bir durum olduğu içine bir tereddütlü düştüğü için bakmış olabilir mi ya da sen hapla mı korunuyorsun
Minnospanda tam kontrollü sevgili alarmı çalıyor burada 😂
Korunmanız var, sen de istemiyorsun kaza olmasını, buraya kadar normal. Regl takvimine ilgi duyması da bir tık tatlı sayılır ama gizlice telefon karıştırmak hiç hoş değil canım.
Bence oturup sakin sakin konuş. “Hamilelikten korkmanı anlıyorum ama izinsiz telefonuma bakman bana güvensizlik ve saygısızlık hissi veriyor” de. Beraber bakmak istersen açarsın zaten, senin bedenin senin verin.
Hem merakını anla hem sınırını çiz. “Güven” mevzusunu çözemezsen asıl panik oradan çıkar kuzum 💔
tedirgin oluyo demek ki
değişikmiş yani sorsa söylersin yani ozman kendisine sahip çıksın çok korkuyorsa yapmasın yani :)
:) noluyomuş o bi hafta ölüyomuymuş yaniii neyin aceleciliği manyakmı bu
Yani bilmiyorum ama acaba o günlere denk gelmesi hoşuna mı gidiyor?
Ne var belki plan hazirliyor regle denk gelmesin diyodue
Yenisini bulmussun abdliniin
Geldiğimiz noktaya bak..
O neyin tribine giriyor 😅
Merhaba duygusal birimisin
Regline göre yakınlaşacak sanırım
Yani saçma
edep yahu edep
İlişki oluyirmu
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?