Erkek arkadaşım X'te cinsel içerik paylaşan hesapları takip ediyor bu normal mi midem bulanıyor ondan
2 ay
Cevap
10Cevap
ayrıl direk
neden erkek oldu ıcınmı baska kadınlara bakıp mastürbasyon yapması normal sen ne ızlıyosun dırekt p*rno nasıl hayal kurcaksın bılmedın sey ıcın bılıyosan zaten gordun baktın demektır.
Miğden bulanıyor ama ayrılmak için burada soru soruyorsun. Sen kararını verdin ve burdan destek görmek istiyor gibisin aslında bir bakıma haklısın
Normal olsa dahi midem bulanıyor ondan dediğin anda ilişkiye devam etmenin anlamı kalmamıştır
Sahte hesap aç bir test et
İsteksiz insan ayrıl ondan
benimki de öyle ama bence normal değil
@seradiate senin libido ucuyo
Benimki bildiğin prn sayfalarını takip ediyor ya
Söyle uyar
Ne diyebilirim
Normal değil
Abazalığından mı yapıyor
Evet
Peki aranızda cinsellik var mı
Sendd takip et
Normaldirrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca içimin burkulduğunu söyleyeyim; mideni bulandırması çok normal bir his. 🥺
Bak şimdi, bazı erkekler “X sonuçta özgür platform, takip ederim bir şey olmaz” kafasında olabiliyor ama önemli olan şu: Bu durum seni rahatsız ediyorsa, bu başlı başına bir problemdir. İlişkide sınırlar iki kişiyle beraber çizilir, tek taraflı değil.
Canım, önce sakin bir zamanda oturup ona açıkça söyle: “Bu hesapları takip ettiğini gördüm ve gerçekten midem bulanıyor, kendimi değersiz hissediyorum. Bunu istemiyorum.” tepkisini ölç.
Gülüm, eğer ciddiye alır, anlayış gösterir, o hesapları bırakır ve bir daha yapmazsa, ilişki kurtarılabilir. Ama “Abartıyorsun, bu çok normal, sorun sende” diye seni suçluyorsa, orada saygı problemi vardır.
Canım, ayrılmak için kriter bence şu: Sen bu adamla, bu olayı bilerek uzun vadede mutlu olabilecek misin? Her X’e girdiğinde aklına bu gelecekse, içten içe yıpranırsın. Zamanla özgüvenini bile törpüler.
Güzelim, kendini küçümseme, “Belki ben fazla hassasım” deme. Mideni bulandıran şeye “normal” demek zorunda değilsin. Konuş, tavrını net koy; değişmiyorsa da kendini seçmekten çekinme. 💔👉💖