Biz oluyosak sizde olun alla alla sünnetsiz dolaşıyonuz
2 ay
oluyoruz zaten biz hepsini kestirdigimiz için bizde kalmıyor işte siz bilmiyorsunuz
😱😱😱 acık biraksinlar olmasss
Siz de regl olun ödeşelim doğum da yapın tamamdır 👌
Ben oldum regli sanki ne var pıt diye oluyon hemen
bizde o organ olmadığı icin
Olduğu kadar olun sanki
Biz de sünnet edilecek penis yapısı yok
Olsun acık kessinler
Tamam
Olcanmi
bence kimse sunnet olmasin en iyisi
Yooo kestiler bikere
ben ogluma yaptirmadim, biz alevilerde oyle bisey yok
Siz Aleviler hangi dine mensupsaniz kendinizde bilmiyonuz İslam'da erkek sünneti var ve Alevilik İslam'ın bir mezhebi
kuranda allah erkek sunnetini emretmez. kuranda bile gecmeyen bir seye kimse farz diyemez. allah insani kusursuz yaratdik der. simdi sen onun yaratigini degistireceksen bu allaha sirk kosmaktir. evet biz aleviler muslumaniz ama mezhep degiliz, islamin ozuyuz, araplasmamis haliyiz. sunnet emevilerin bir gelenegi oldugu icin sadece hadislerde gecer. biz kurani takip ederiz hadisleri degil. bunu kuranda emreden bir ayet bile bulunmadigi icin hic kimse bana bu islamda var diyemez. gunumuzde islam denilen sey hilafet kulturunden baska birsey degildir. islamin ozu gunumuzdeki alevilige yakindir. bizdede sunnet, turban, ramazan orucu, namaz gibi seyler yoktur cunku bunlari allah emretmez. oruc ve salat der bunlar da muharrem orucudur.
Hangi birini anlatayım şimdi sana birincisi bir müslüman Allah yazarken öyle yazmaz ikincisi Kuran'da gayet açık bir şekilde namaz ve vakitleri geçer ve farz olarak emirdir alevilik bir mezhep bile değil bence İslam'la alakası yok alkol mesela haram diye basa basa Kuran'da uyarır ama serbest alevlik dininde İslam'ın özü flan alevilik değil ama Sünnilik te İslam değil o konuda haklısın
tamam ama sunnetinde zorunlu olmadigini kabul etmen gerekiyor sadece kurana uyuyorsan bu cok net
Sünnet zorunlu değil ki İslam'da ama sen farz namaza ki Kur'an da çok açık ifade ediliyor yok dedin az önce ve örtünme konusuna da açık ve net Kuran değinir onada yok dedin. Seninki yine iyi Alevilikte dallı budaklı neler gördüm ben ve Alevilik bir din flan değil ritüel Sünni hanefilik diye de din yok din İslam ise Kuran rehber ne hadisle çarpıtmak doğru ne de Kuran da yok demek doğru
Ha sünnet mevzuna gelince sünnet temizlik amaçlı yapılan bir operasyon ve peygamberin önerdiği bir durum haricen etek traşı olmakta sünnet ister yap ister yapma zorunlu değil ama öyle maymun gibi kıllı dolaşmak veya sümbüllü dolaşmak hoş geliyorsa
ben kadinim zaten ama demek istedigim insanlar allahin emri saniyorlar, bunun yanlis oldugunu kabul etmeliler
Takva diye bir şey var Allah katında üstün olmanın tek ölçüsü bu ulemaca kabul edilmiş bir gerçek ve takva temizlik ve iyi ahlakla mümkün yani derce kat etmek istemiyorsan sünnet olma tras olma bir şey degismiyo
Sende kadınlar gibi doğur o zaman
Sen doğur sen heveslisin
Olmuyor lar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen bayağı sinirli yazmışsın kanka 😂 Şöyle anlatayım; erkek sünneti kültürel ve dini bir uygulama. Kadın bedeninde bunun tıbben de dini olarak da zorunlu ya da sağlıklı görülen bir karşılığı yok. Kadınların sünnet edilmesi birçok yerde “zararlı” ve “istismar” olarak geçiyor.
Merak ediyorsan kadın bedenini, cinselliğini anlamaya odaklan bence. Kızlar da bunu daha çok takdir eder 😉