Hijyenik ped almak ve poşette görünmesi ayıp mı, siz kendi şehrinizde ne yaşıyorsunuz?

Bütün yorumları okuyacağım, hijyenik ped almak ayıp mı yazabilirsiniz, düşüncenizi merak ediyorum, isteyen yaşadığı şehir yerini de yazabilir. Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Hijyenik ped almak ayıp mıdır?

Mersin'de yaşıyorum, hijyenik ped alıyorum ama ulu ortada bunu herkese söylemiyorum.. Zaten hijyenik ped fotoğrafı paylaşmış olsam bile yine de şampuan, makyaj fotoğrafları paylaşıyorum. Ben zaten kozmetik, makyaj fotoğraflarını da paylaşıyorum.. Niyetim kötü değildi.. Hijyenik ped hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben Mersin'de yaşıyorum, hiç kimse tepki göstermiyor.. Geçen gün toplu ulaşım otobüse bindim, hiç kimse sesini bile çıkarmadı.. Sokakta geziyorum, hiç kimse tepki göstermiyor, beyaz poşet içinde hijyenik ped görünüyordu, yine de kimse laf atmadı, ayıp demedi..

Güncellemeler
2 ay
Regl olunca hiç kimseye bunu söylemiyorum gizli tutuyorum sosyal medya da bunu söylüyorum da yinede niyetim ulu meydan da herkese anlatmak değildi zaten öyle birisi değilim regl olunca hiç kimseye bunu söylemiyorum. Ben zaten makyaj fotoğrafları da paylaşıyorum Twitter'da kadınları kızları takip ediyorum..
Güncellemeler
2 ay
Regl olunca bunu hiç kimseye anlatmıyorum ulu meydanda söylemiyorum.. sosyal medya da evet regl olduğumu söyledim bu doğru ama ben öyle birisi değilim sokakda ve otobüs de bunu söylemiyorum..
Makyaj fotoğrafları da paylaşıyorum Twitter'da
kadınları kızları takip ediyorum
Hijyenik ped almak ve poşette görünmesi ayıp mı, siz kendi şehrinizde ne yaşıyorsunuz?