Yani her şeye tamam ama ağız kokması, özel bölge kokması, bunlar hoş değil ya. Bir de bunlara rağmen bir şeyler istemeniz çok tuhaf
2 ay
kişisel bakım? bildiğin suratınıza badan yapıyorsunuz kat kat kremler makyajlar güneş altında az biraz terlediğinizde o makyaj suratınızda iğrenç görünüyor ne gerek var cildinizin doğallı dururken bu yapay şelylere bunun dışında temiz olmak başka birşeydir boş bir şey değil
Kendimizi güzel görmek istiyoruz, kusur kapatıyoruz. Bizde meraklı değiliz
Herkes anasının karnından prenses olarak doğmuyor
ömür boyu onları mı süreceksiniz durumu kabullenip o şekilde yaşasanız ortada bir sorun olmaz kusur da olmaz kimse sizin suratınıza bakıpta çirkin demez temiz ve düzgün giyindikten sonra kimse kimseyi yüzü kötü çirkin diye eleştirmez ama az önce dediğim gibi o makyajın iğrenç görüntüsü çirkin bir yüzden daha kötüdür
Evet ömür boyu maalesef
Bir insanın ozel bolgesinin kokusunu nasıl alırsın annua. Gerçi manitan var ise mumkun... Kişisel temizliğini yapmayan insan çekilmez. Bu yüzden Türk kadını çok şanssız. Erkeklerin hala yarısından çoğu parfum deodorant bile kullanmıyor.
Her şey onunla bitmiyor ki deodorant ne alaka
Onu bile den ne anlıyorsun?
Yani pis kokması sorun değil üzerine bir şey sıkmaması sorun anladım..
Senin algılamanda problem var. bende onu anladım.
Bu konuda bir mağduriyetiniz olmasa bu soruyu sormazdınız iyi hoşta bunu sizin için sorun haline getirene bu soruyu sordunuz mu acaba? ha genel olarak karşı cins erkek vatandaşları uyarmak istiyorum demek istiyorsanız o başka
Erkeklerin bir kısmı kişisel bakımı “kadın işi” sanıyor kanka 🙄 Kültür, aile, arkadaş ortamı derken alışıyorlar. Ağız kokusu, özel bölge kokusu hem sağlıksız hem itici, buna rağmen yakınlık istemeleri tam özgüven patlaması 😂 Partnerine bunu açıkça söylemen çok normal, sınırlarını net koy bence. 💅🏻
bakımsız olduklari icin öyle goruyorlar maalesef
Öyle erkek kaldı mı yaa su sabun ya yıkanın arkadaşlar
çok itici ya koku ıyy bakımlı olmak kadın içind eerkek içinde çok öenmli bence
Özel bölgem ağzımdan bile temizdir. Çünkü orası ekmek kapım 😅
Ben öyle görmüyorum tam aksine olması gerektiğini düşünüyorum
Doğru haklısın ama Her erkek aynı değil kadınlarda da var bu tarz sorunlar ama
Haklısınız, çevremdeki erkekler de kişisel temizliklerine pek dikkat etmiyor
Bazı kızlarda önem vermiyor
Katılıyorum, kadınlarla temasım olmadığı için erkekleri belirtiyorum
Cinsellik yaşadığım kız arkadaş vardı yani bu kadar mı kötü koku olur
Dimi çok görgüsüz olanlar var sanki kız ona muhtaçmıs gibi davrananlar
asla en onemlı sey hıjyen ve bakım benım ıcın