Şimdi durduk yere sormuyorum, normalde alırdım ama musallat durumu yaşıyorum bu sebep ile sormak zorundayım. Dinen ilgilenenler cevaplasın, inanmayan yazmasın.
3 ay
Şimdi durduk yere sormuyorum, normalde alırdım ama musallat durumu yaşıyorum bu sebep ile sormak zorundayım. Dinen ilgilenenler cevaplasın, inanmayan yazmasın.
Dinen hiç bir günahı yoktur. sadece adet bezinizi banyo dışında bırakın.. arti sıcak su ile olmayın kanamayı hızlandırıcı etkisi vardır. Soğuk su da steres ve tansiyon yapabilir. ılık su ile yapmalısınız... adet pediniz banyoda olursa evet bazi olumsuzlukları yaşama şansınız vardır bunun bir çok örneği mevcut. bu adetle alakali değil ayni sekilde banyo yaparken işemek de bunu tetikler...
Peki o bezleri nereye atmaliyiz ozaman
Pederi bir ayrı poşete koymalısın, evdeki gıda artıkları ile Aynı çöpe atamazsin zaten bunun bilincinde olmalısınız.. ağzını iyice bağlayıp şu cümleyi söylemelisin. Allahım sana şükürler olsun benide hava annemize komşu ettin, benim günahlarımı affet de bildiğin çöp kutusuna at..
Bildiğin cöp kutusuna her gün nasıl atıyım ki normal banyo da cöp var kutusu bunları oraya atıyorum bu bir günlük süreç değil ki kardeşim 10 gün 20 gün her gün çöpe atamam Ki gidip asagıya
Atacaksınız bu günah zaten. biri kı.. ını siliyor birisi başka yerini ve oraya atıyor... odana bir çöp poşeti koyup orada topla çıktıkça atarsın o senin kanın bu normal bir şey değil adet masumiyet gecer yani masumiyet kanınız neyse dikkat edin
Ne sakıncası olacak ya iyi geliyor
günah degil
neden günah olsun bakın kul hakkına girme günah yok
ne alakası var ya sen onu diyene bakma pis mi gezeceksin.
Merhaba, hayır tabiki, dinen hiçbir sakıncası yok
Al gitsin problem olmaz
Bir sakıncası yok
Alakası yok temizlik imandandır duşunu al sen
Tabi ki ben zaten şöyle bu durumu yaşamasam mesela şöyle söyleyim hep duş alırdım şimdi tedbirli olmam gerekiyor pis olmak değil sıkıntı
Kesinlikle öyle hissediyorum burdan sen mis gibisin😉😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?