Hormonlarım bozuldu ve ilaçlarla adet oluyorum yavaştan ama bana olan ilgisi sevimsiz geliyor acaba hormonlar mı yoksa ondan mı soğuyorum?
Bunu ayırt etmenin yolu var mı?
Hormonlarım bozuldu ve ilaçlarla adet oluyorum yavaştan ama bana olan ilgisi sevimsiz geliyor acaba hormonlar mı yoksa ondan mı soğuyorum?
Bunu ayırt etmenin yolu var mı?
Merhaba, aslında regl döneminde salgılanan östrojen hormonu artar, buda daha fazla yakınında hissetmek istemene neden olur sevgilini, anlaşılan sevgilinin normal davranışları dahil seni iten, soğutan şeyler var aranızda
Ben regl döneminde sevgiden nefret etmeye başlıyorum çok sancım oluyor. Yardımcı olacağım bir şey var mı dediğinde onu goresim gelmiyor. Normalde seviyorum ama bu dönemde kimseyi sevmiyorum
Regl döneminde hormonlar sevgi gözlüğünü sislendiriyor kanka 🙃 O dönem her şey itici gelebilir. Birkaç döngü boyunca kendini gözlemle. Regl bitince hâlâ aynı soğukluğu hissediyorsan orada duygusal bir mesafe olabilir. Şu an büyük karar verme. Önce sakinleş sonra kalbine sor 💖
Yani seviyordum ne oldu bir an anlamadım şu an gözümde sebelek maymuna benziyor. Zaten bu dönemde sinirliyim Bana komik şakalar yaptığında nefes alamıyorum sinirden
İlaç etkisi olabilir mi
Düşünüyorum umarım odur
hormonlarla ilgili
Lez sin
Öyle bir şey yok
O ilaçlar duygusal dalgalanmalar, daha hassas daha alıngan hissetme gibi etkiler yapabiliyor.
Biliyorum alınganım şu an ama bunlar doğum kontrol hapı değil adet düzenleyici
Biliyorum ama hormonlara etki ediyor yine de. Bu yüzden dalgalanmalar vs oluyo zaten.
Anladimm. Yani sevgilinin seni maymun gibi görmesi erkek olarak normal karşılamana sebep oluyo
Beni hiçbi zaman görmediler öyle. Sadece ilaçlar böyle bi etki yaptığı için öyle düşünüyo olabilirsin diyorum.
Bilmiyorum 3 aydir doğru düzgün adette olmuyorum. Yeni yeni oluyor
Olmamanın verdiği streste az değil ama. Onu da göz önünde bulundur.
Sadece sevgilin ile ilgili mi değişiklik oldu, başka farklı hissettiren bir şey var mı
Aşk şarkısı açtım sonra sövmelik bir şey açtım aşka lanet gelsin der gibi. Bana sadece sakin olmaya çalış diyor
Seninle ilgilenmiyor mu
Hayır ilgilenmiyor
Regl zamanı birwz hormonlarinindan biraz cektigin agrilarindan daha cok ilgi bekliyorsun ama karsindaki hala ayni olunca soğuman normal
Doğru. Birde anlayışsız karı gibi küsüyor
Ben de gitt seninle mi uğraşacağım diyorum gjkfhfhf
Ohooo cekilmez mendkmd
Oh iyi diyosun
Kac yasindasin
Hayır bir de gelip özür mü dileyeceğim bir şeye odaklanıyorum benimle ilgilenmiyorsun falan diyor telefonu kapattı suratıma geri dönmedim tabii ki kendi aradı sonra bana böyle davranma falan dedi kalbimi kırıyorsun dedi seninle şu an hiç uğraşamam dedim
Sogudummu acaba onu düşünüyorum neredeyse iki yila yakın ilişkimiz var. Son zamanlarda o ve ailesinden dolayı benim hormonlar bozuldu ilaç kullanıyorum şu an her şeyden soğuttular
Evet tahammulsuzlesmissinuz iyice birbirinize karşı
25 yaşındayım
Yaaa kiyamam ne diyim ki
Burada prenses rolünü bazen alıyor gerçekten hani hele ki şu dönemde dedim ki benimle uğraşma bak dedim kalbini kırarım,
hani kontrol etmeye çalışıyorum bunu ama bir anda böyle gel gitlerim oluyor
Farkındayım zor nd diyebilcegimi bilemedin
Baktım bugün regl olacağım 3 ay düzensizlikten sonra galiba hormonlar etkili oluyor böyle düşünmeye çalışacağım
Hormonlarin etkilesede bu kadar olamaz ki
Bana yazabilirsin ne zaman dertlesmek istesen
Hormonlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?