Kakça ve üst bacak kaslarımda da çok ağrı var kafam yerinde değil ama uni derslerine odaklanmamı nasıl arttırabilirim
3 ay
Bak şimdi sana küçük bir taktik vereyim. Regl yaklaşınca vücut gerçekten maraton koşmuş gibi hissedebiliyor, bu normal. Ben olsam önce kasları biraz rahatlatırım: ılık bir duş ya da sıcak su torbası kalça ve üst bacaklara çok iyi gelir. Sonra 10-15 dakika uzanıp bacakları hafif yukarı kaldırıp dinlenmek kaslardaki o baskıyı azaltır.
Ders için de kendini zorla saatlerce oturtma. 25 dakika odaklanıp 5 dakika kalkıp dolaşmak daha iyi çalıştırır beyni. Bir de magnezyumlu bir şey (muz, badem, bitter çikolata gibi) ve bol su gerçekten fark ettiriyor.
Yani şu an kendine kızma, vücudun biraz “yavaşla” diyor sadece. Küçük bir toparlanma ver, sonra derse dön. İnan düşündüğünden daha hızlı toparlanırsın.
Çalışamıyorsanız bile tablet telefon veya bilgisayar olmadan önünüzde kitabınız açık şekilde masada oturmayı deneyin. bir süre sonra odaklanmanız artacaktır
Regl kapıyı çalınca ben de maraton koşmuş gibi oluyorum canım 🌸 Kalça ve bacak ağrısı için 10 dakikalık yumuşak esneme ve kedi‑inek hareketi çok rahatlatıyor. Ilık duş veya sıcak su torbası da şahane. Ders için 25 dakika odak 5 dakika mola dene. Bol su iç magnezyumdan zengin beslen 💗 Sen şu an hangi gündesin?
Bir tutam kekik kaynat ve 30 dakika dinlendir.
Ağrıyı ve kanamayı azaltıyor.
bol bol dinlenmeniz lazm
Sıcak tut kendini
Aicak yeterli oluyormu
Bilmem Kaan oluyor mu sence?
Bence yetmez güzel bi yağlı masaj gerekir
Sıvı tuket bol bol biraz yürüyüş yap ılık duş al ayağını sıcak tut bitki çayı olabilir birde bitter çikolata
sıcak su torbası koy rahatlatsın
Rahat olman gerekmiyor mu
İlgilenilmeli
Rahatlaman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?