Bu konuda eşimden utanıyordum zaten erkek kısmı ne bilsin regliyi benim gibi terbiyeli kızlar var mı?
3 ay
Bu konuda eşimden utanıyordum zaten erkek kısmı ne bilsin regliyi benim gibi terbiyeli kızlar var mı?
Ne alakası var ya senin kafandakiler yüzünden zaten regl ayıp bir şey olarak görülüyor bu toplumda. Sen söyleyemiyorsun ben buradan bütün dünyaya ilan ediyorum: BEN REGLİYİM 🩸 VE BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM.
Ayıp bir şey zaten övünülecek bir şey değil.
Regli diyeceğine adet de bari😂
Merhaba, menstruasyon döngüsü gayet doğal fizyolojik bir durum, ha evet tabiki bunu eşine haber vermene gerek yok, ya da durup dururken "ben regl oldum" cümlesine. Ama eşinle aranda bu tip durumların terbiyesizlik olacağını da düşünmüyorum ☺️
Ya ilk adetini 15 e varmadan olduysa bundan nefret etmesi gayet normal sakın kızlar şu yaşlar arasında regl olur yazma
Yazdığının soruyla ilgisi yok, ama seni hatırladım
Ne konuştuk
Regl olmak utanılacak bir şey değil güzelim 💗 Bu bedeninin en doğal döngüsü. Eşinle bunu paylaşman terbiyesizlik değil aksine ilişkiye güven katar. Erkekler bilmez diye düşünme, anlatınca öğreniyorlar. Ben partnerimle açık konuşuyorum, o da daha anlayışlı oluyor. Sence biraz paylaşmak rahatlatmaz mı? 🌸
Ben rezilliği paylaşmak istemiyorum.
pardon ama cok sacma bi düsünce. ben avrupada yasiyorum ve böyle konular cok acik bi sekilde konusulur cünkü kadinin dogasi budur. hatta pedleri elimize alip tuvalete bile gidiyoruz hangi cagda yasiyoruz anlamadim. okulda bile ögretmenim adetim geldi bi tuvalete gidebilir miyim diye soruyoruz. türkiyede bu konu neden ayip oluyor bilmiyorum. diger tarafta ama erkeklere cinsel konular rahatca konusuluyor. o nedense hiic ayip olmuyor. cok üzücü…
Hiç bir kadın adet olmayı sevmez bundan şikayet eder ama konu başkasına söylemek olunca normal neden?
adet olmayi sevmemek baska birsey, bunun normal bir durum oldugunu kabul etmek baska birsey. kimse agriyi veya rahtsizligi sevmez ama bu yine de kadinin dogal bir süreci. dogal bir sey oldugu icin konusulmasi da normal. ayip olan bir sey degil. sonuncta regl sayesinde bebekler dünyaya geliyor. tama herkesin icinde ben regl oldum diye bagirin demiyorum ama kesinlikle utanilacak bir sebep yok burada. hele bir de esinse
Regl sayesinde bebeğin dünyaya gelmesi tam bir felaket
Regl ayıp bişey mi ki gizlemek terbiye olsun 😂
bas bas bağıralım diyen yok zaten ama gizlemem de.
Sen 15 yaşında mı ader oldun
Ne zaman
Ben de kimseye söylemem ama zaten söylememe de gerek kalmaz. Suratım rjrrj
kocan bbilmesii gerekiyoo tabii, eee kocan cinsellik istediginde nediyon
Regl dogal bısey erkeklerın bılmesınde ne sakınca var peki 5 gun boyunca ne bahane uyduruyosun yatmamak için
İğrenç bir şeyi bilmesine ne gerek var benim için osurmaktan daha kötü osurmak en azından insanı rahatlatıyo regl zaten bir zulüm
Ne alaka terbiyeyle o zaman eşinle aynı yatağa girme.
Aklınız nereye çalışıyor
Merak ettim ilişki nasıl oluyor terbiyeli kız ilişki mi bilir
Aklımdan geçen soru :)
Çok saçma bir düşünce bunu eşine söyleyebilirsin hiçbir terbiyesizliği yok
terbiyeyle alakası yok söyleyebilirsiniz
Söyle bilsin ona göre daha dikkatli davransın
ne zamandır evlisin
Söyle neden söylemiyorsun ilişki isterse ne yapacaksın
İlişkiye girmek isteyince ne oluyor terbiyeli? Anlamıyor mu s@l&k mı o kadar
Üstelemiyordu regl misin demiyordu.
Çok haklısın sizin gibilerin kalmış olmasını görmek de mutluluk verici
İlişki isterse mecburen söyleyeceksin görecek de. Bunun terbiyeyle alakası yok gayet normal şeyler bunlar
Bu pis şeyin muhabbeti saçma bugün olmaz diyince anlıyordur zaten regl misin diye sormaya ne gerek var?
Korunma ile regli iken de ilişkiye girenler çok var
Regl terbiyesizlik degilki kizlarin dogal olarak olduğu bir hastalık biçimi
Bir başkasına demek ayıp annen bile olsa.
Terbiyeye girer ama kocandan gizlemek yani daha doğrusu söylememek biraz abartıya kaçıyor
Erkekler dalga geçer böyle şeylerle
Terbiye ile ne alakası var
Yalancıyı düdüklemiyolar ya
Hediye paketini açmadan içindekini göremez dimi.
O zaman seni isterse ne yapıyorsun ki
İstemiyodu
Bilmiyor sonuçta, ya isterse ne yapacaksın
Boşandım artık o zaman bugün olmaz derdim
Sen de mi boşandın benim gibi ☹️ kaç yıllık evlilikti.
6
2019da mı evlendiniz, şaka yapmıyorsun değil mi
Ben 2019 Ağustosta evlenmiştim
2018 2024 boşandım
Anladım 2019 Ağustos - 2025 Eylül benimki
Adam bilmeli ona göre yanaşır.
Yani bir nevi olabiliyor ama zor olmuyor mu sence?
İlişkiye girmek isteyince ne yapıyosun peki
İstemiyordu anlıyodur belki,
Nerden anlasın ki içine girmeden anlıyor olabılır ama gün olarak her zaman takip edemez
Bence utanma
Utanılmalı.
Boş işler
Yalan soru daha...
ne alaka be
Boş işler
Ne alaka
Hadi herkesin merak eetigi soruya cevap ver
Utanmana gerek yok
Ne var bunda ne alaka sevgilim söylüyor bana
Helal olsun sana
Tuhaf