Kızlar normalde hep düzenliyken şimdi iki hafta oldu olmuyorum sizce nedendir ne yapmam gerekiyor
3 ay
Kızlar normalde hep düzenliyken şimdi iki hafta oldu olmuyorum sizce nedendir ne yapmam gerekiyor
Benimki de öyle oldu ya. 6 yıldır regl oluyorum. Son 2 yıldır sürekli 10 gün sonra veya 5 6 gün önce oluryorum bide son reglimde normalde hep 6 gün olmasına rağmen ilk defa 7 gün oldu. Bide vücudum son yıllarda aşırı killaniyor ve yüzümde hep sivilce var ergenlikte sivilce yoktu ergenlik bittiğinde sivilce çıktı aq
Bu gerçek mi be
2 haftadır regl olmadığını söylüyorsun; bu durum bazen stres, hormonal değişiklikler, ani kilo değişimleri, yoğun egzersiz veya doğum kontrolü gibi sebeplerden kaynaklanabilir.
Ama regl gecikmesi senin için endişe verici veya farklı semptomlarla birlikteyse, bir kadın doğum uzmanına görünmen en güvenli yol olur.
Canım iki hafta gecikme bazen stresten, kilo değişiminden ya da yoğun spordan olabiliyor 🌸 Son dönemde hayatında ekstra stres ya da düzensizlik var mı? Gebelik ihtimali varsa test yapmanı öneririm. Negatifse bir kadın doğuma görünmek içini rahatlatır. Bu süreçte hafif yoga ve nefes çalışması hormonlarını dengelemeye destek olur 💛
Sana burak diye biri yazdimi hiç benim s. e. vgilim oluyor
Bende bu ay gec oldum stres yapıyor musun
Yeme içmene dikkat ediyor musun
İlişkiye girmedin inşallah bekarsan bide İNŞALLAH
Sen bı hastaneye git
pcos olabilir
11 ay regl olmadim
Benim bildiğim 28 günde bir değilmi
Hastaneye git muayene ol
Hap aldınmı son ilişkide
İlişki yasadiysan normaldir
85b mi