Yaw kadınların yazdıkları, burada bir sürü kadın var regl oldum şöyle böyle, bütün regl olan kadınlar buraya yazsa ne olur hatta her tuvalete giden kadın buraya bildirsin girmeden önce
3 ay
Benimde asker her ucusa gectiginde buraya yazacam. "BEYLER BENIM ASKER UCUSA GECTI BILGINIZE"
Regl paylaşımlarının amacı “bildirmek” değil tabuları kırmak canım 🤗 Kadınlar burada yalnız olmadığını görmek için yazıyor. Çünkü regl hayatın doğal bir parçası ve bazen gerçekten zor geçiyor. Empati kurduğunda ilişkin de güçlenir. Sen hiç o dönemdeki bir kadının neler yaşadığını merak ettin mi? 🌸
Abicim başlıklar hep kizlar diye soruların size seslenen yok ki sorusu var sorunu var soruyo millet orasını burasını soruyo kizlar problemini sormasın mi
Onu kızların kızlara sorduğu soruya atlayan hemcinslerine söyleyebilirsin kızlardan çok erkekler yanıtlıyo o tip soruları
Sana mı soruyorlar zoruna gitti. Görmezden gel sende
bu kategoriyi engelleyin o zaman bu kadar dert edindiyseniz? size mi soracaktık ne soracağımızı. siz kriter belirleyin millet ona göre soru sorsun o zaman
size ne milletin regl olmasından?
Sormakta özgürler
O an ilgi istiyos tağam mı alslssldl
Rahatsız olduysan hesabını sil
Evet bildiricez sana ne @q
Aaa seni mi kırıcaz ayıp ediyosun gel
Tam sana layık alışıksındır sen
Kim kime dayıyo görücez ZKSKZMSLZMLZMSLZMSŞZ
Az önce WC gittim haberin olsun
Ne var bunda
Yazmıyolar mı sanıyosun
Aynen kral katılıyorum sıçsa yazıyorlar