Bugün birden çarpıntım oldu acile gittik doktor sütyeni çıkar uzan dedi o şekilde muayene etti sonra EKG taktı böyle mi muayene oluyor?
3 ay
Kadınlar için zor hastaneler, eskiden erkeklere yobaz denilip geçiliyordu ama evlenince doktorlar sapık mı acaba demeye baslanılıyor bu yüzden evli kalmak bile istemiyorum zaten ayrıldım da resmi nikah istemiyorum anası götürsün hastaneye kadın doktorlara ise 1 ay sonraya randevu veriliyor
Gamze’cim panik yok ❤️ Kalp muayenesinde ve EKG çekilirken göğüs kafesine direkt temas etmek gerekiyor. Sütyen metal parça içeriyorsa ya da elektrotların yerini kapatıyorsa sonuç etkilenebiliyor. O yüzden çıkar demesi çok normal 🌸
Ben de ilk gittiğimde şaşırmıştım ama tamamen tıbbi bir durum. Senin rahatın önemli. İçine sinmeyen bir tavır olursa söylemekten çekinme tamam mı canım? 💕
Evet metal olmaması gerekir
evet
Tamamen cıkartmasanda oluyordu
Öyle yapılıyor
Evet sütyensiz yapılır çünkü sütyenin içerisinde bulunan metal parçalar EKG Ölçümünü olumsuz etkiler. Tabii kadın hekim talep edebilirdin.
Normal. orada artık cinsiyet vs önemli değil. İnsan sağlığı.
Evet bu şekilde yapılıyor
Yoo sütyen çıkmaz, memenin neyini kontrol edecek
Asıl soru şu doktor erkek mi kız mı
Erkek
Sütyen i çıkarmana gerek yoktu kalbim n nerde olduğunu biliyorsun zaten gerek var mı sence bide ben sorayım bence amaç kalbi değil de başka biseyi kontrol etmek ti de neyse bende mi doktor olsam
Metal parça varsa çıkarmak lazım tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?