Ne yapmalıyııımmm?

Biz bunla beraber yaşıyorduk ya çıkmıştım ordan dayım gelicek bahanesiyle gönderdi Kız arkadaşımla abisi sevgili işte neyse çıktık felen işte bi şekil iki gün sonra döndüm eve bu telefondan bağırdı abisine felan bana verdi Abisi teli bana bağırdı baya bi gelirsem felen neyse çıkmadık biz evden geldi gördü bizi evde bağırdı çağırdı bu sırada abisi bi yere gitmişti dedi ne yüzsüz insanlarsınız aiktirin gidin felan gibisine ailesini aradı abisini şikayet etti sonra çıktı gitti evden o kadar zoruma girmişti ki çıkıcaktım arkadaşımla abisi sakinleştirdi çünkü huyu bu konuşuyo neyse kaldım abisini aradı otele gidicem orada kalıcam dedi uyuduk giderken de şey demişti geldiğimde görmicem sizi felan uyuduk işte sabaha karşı geldi karşı koltukta uyumaya gitti o gelince uyandım sese yanıma BİLE gelmeye tenezzül etmedi karşı koltukta boş boş oturdu ful düşündü uyandığım işte sabah oda sesimize kalktı bağırdı niye gitmediniz hayla gibisine bu her bağırdığında bende karşılık verdim neySe çıktık biz evden iki üç gün hiç yazıp sormadım oda yazmadı bu gün ben yazdım regl 4 kere oluşumu felan söyledim nedense iyi konuştu dedi korkma hastaneye git yarın sakindi baya bi işte mesajıma anında felan baktı sizce amacı ne ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım uzak durmaya çalışıyorum olmuyo çok seviyorum onsuz uyuyamıyorum kokusu burnumda tütüyo resmen çıkaramıyorum hayatımdan
Ne yapmalıyııımmm?