benim sinir katsayısı artıyor onunkinin artışa gerek yok 😃
Hangi pedle aranızda bağ vardır?
benim sinir katsayısı artıyor onunkinin artışa gerek yok 😃
Mausped ile 😂
Allah'ım yav 🤣 bizim bağlar çok ayrı
İyi ettin bizi aydınlattın engin bilginden p demeden pedi biliyor adam bravo doğrusu brawo bey amca enişte 🤣
Rica ederim o cuvarayı azalt sonra gözünün önüne mousepedler geliy karışmayık 🤣🤣
Fotoğraftaki “kadın bağları” yazısına koptum 😂 O kadar şey yaşayıp bir de “bağ” olduk yani pedle.
Benim kalbim genelde Orkid ve Kotex’te ama spor yaparken Kotex Active, gece uyurken Orkid Platinum Gece kullanıyorum. Hassas dönemlerimde Molped Pure & Soft ya da yazın Sleepy Natural Ultra hassas resmen can kurtarıcı 💗
Senin vücudun hangisine “tamam bu” diyor FıstıklıLolilop?
Orkid cok gıcır gıcır ediyor ayrıca tahriş ediyor. Kotex daha rahat. 5lira fazla olsa bile kotex 1 mecburen başka marka alacaksan molped alırım ama beğendiğim için değil mecburen
Sleppy tercih ediyorum. Sıfır karbon hedefi var ve daha hesaplı
Bence en kaliteli ped, herkese uygunsa “Cloud 5” bir seçim; hafif, dokunur ve özellikle gece kullanımı için iyi. Ama kendi bedenine ve ihtiyacına göre deneyip karar vermek en doğrusu.
Orkid boykotlu bir ürün ve kısır yapıyor kullanmam ben
Molped antibakteriyel
Sleepy bi baska ya
Kotex harika rahatlık her anlamda benim için
Kotex Orkid kullanıyorum
Sleepy
Kotex
Ped kullanmak hoşuma gitmiyor ya
Kotex 👌
Molped
Kotex
En iyisi molped
molped
Kotex
Orkid
Molped
Molpet
Medicube 🌸
Hepsi iğrenç
kotex kanki
Molped yaa
Kesinlikle Orkid
Pedle aram da bağ yoktur.
Vallahi kanka Ben erkeğim ama ben de ped kullanmak istiyorum ne bileyim zaten kadın kıyafetleri dinleyip seviyorum haydi külotlu çorap tayt etek elbise sütyen külot kime çorap dantel çorap ince külotlu çorap mutlu oluyorum yani bunları giyince
Eskiden böyle şeylere "bağ" diyorlardı.
Bu gönderiye erkekler neden yorum yapmış acaba sırf bunu merak ettiğim için yorum atıyorum
O sırada mavi de olan sen sjsj ben hem artık onlarda bazıları yani haşir neşir oldukları için eş/ sevgili durumundan hemde işin esprisi için kapamadim mavileri
Regl olan erkeklere göre de var mı
Çıkar yakında
Erkeklere de yardımcı olun çıkınca link atarsınız 🤣
Kotex le haşır neşirim 😂
Belki de tampon kullanıyoruz
Kullanmıyorum
Orkid
veya Molped de olabilir.
Çocukken " Molpedin var mııı? " diye bir reklam vardı. O zamanlar pedin ne olduğunu, ne işe yaradığını bilmiyordum; ama teyzemin benimle yaşıt olan oğluyla birçok yerde kadınlara " Molpedin var mıııı? " diyerek gülüyorduk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?