5 😊🌺
Hangi padişah ile burcunuz aynı?
5 😊🌺

Yavuz Sultan Selim çıktı çok sevdiğim biri adam 2.5 katına çıkardı ülkesinin topraklarını hem de 8 yılda eşi benzeri görülmemiş bir başarı üstelik Sina Çölünü 5 günde geçmesini bilim insanları hala çözememiştir...
Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han ile aynı benim bu haftasonu ecdatı ziyarete gideyim 30 Mart doğum günü hem doğum gününü de kutlamış olurum
Eig için teşekkürler
2. Mami agaaa adımız bile aynı
Cevap
13Cevap
40 yil dusunsem aklima gelmez padisah burclari ahshHwhags
niye durduk yere vuruyosun ahashsh
Ekber ve erşed sistemini kanun olarak ortaya koyan taht için kardeş katilliginin önüne geçen padişahla aynı burç tayim
Hayır sistemi getiren 3. Osmandir oda oğlak
Her iyi zannedilen sistemin kötü yanları da vardır. Kapali sistemin kötü özelliklerinden birisi müzikten nefret etmesi iyi özelliği barışçıl bir politika oluşumu yaratmasıdır
Haklisin ayakkabılarının altına demir parçası çaktırırdı geldiği belli olsun karşıma çıkmasınlar diye. Tarihle çok haşir nesir değilim ama şimdi ekber ve erşed sisteminin tarihine bakacağım bir kaç farklı kaynaktan
Özür dilerim haklısın bende ki bilgi yanlış
tam ümidimi kesmiş hiç bir padişahımın burcundan değilmişim diye üzülecekken 2. resim olduğunu farkettim ki IV. Murat emirelmüminin ile aynı burçmuşuz
Kanuni olmasının nedeni boğaymış dimek. Bundan gayri ben de bana kanuni denmesini istiyorum 😂
Eee bu benim hayatımda ne değiştirecek 😂 burçlar saçmalık! Burçlar sahtekârlıktır!
Benim kide bülent ersoy un kuyle ayni ayyyy ablaniz kurban olsun mu dicem artik 🤣🤣🤣🤫🤫
Kanuni Sultan Süleyman...
Yavuz Sultan Selim HANN
Yok olmadı bu
Ben ikizlerim.. ikinciselim çıktı
Fatih Sultan Mehmet 😀♈
3. cü osman
Yavuz Sultan selim shsj
Fatih Sultan Mehmed
4. Murad
Fatih Sultan Mehmet
Genç Osman
4. murat
2. beyazıt 😀
Bende yay burcuyum aslında 2 beyazıt değil 1 beyazıt yay burcu burada yanlış yazmışlar tek yay burcu padişahı bide
@Sıradanbiri178 hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?