Sancılı ağrılı olduğun bir dönemde olduğunuz için ister istemez yoğun duygular içinde olabiliyorsunuz. İstemeden de olsa öfke kontrolü yaşayabiliyorsunuz. Bu dönemde öfkenize yenik düştüğünüz oluyor mu?

Sancılı ağrılı olduğun bir dönemde olduğunuz için ister istemez yoğun duygular içinde olabiliyorsunuz. İstemeden de olsa öfke kontrolü yaşayabiliyorsunuz. Bu dönemde öfkenize yenik düştüğünüz oluyor mu?

Kafam biraz aynı sürede ısıyor, öfke bunca zaman orada devam ediyor, ama nefes alıp öfkeyi bir kenara koyabildiğim anlar oluyor. Bu yüzden bazen kontrol altında tutabiliyorum, bazen de öfke tepmesiyle alay ediyorum.
Yumurtlama ve regl zamanımı takip ediyorum ki gereksiz bir şeylere fazla sinirlenecek gibi olursam kendimi sakinleştiriyorum. Sadece haklı bir kızgınlıksa normal tepkime kıyasla x3 şeklinde çıkmasına engel olmuyorum. Evet kasten.
Bazen öfkelendiğimde olur sancılı içindeyken halsizlik basıyor, hiç bir şey yapasım gelmiyor. Hatta iş yerinde bile zor duruyorum.
Regl döneminde öfke veya duygu dalgalanmaları tamamen normal bir durum. Kadınların hormonal değişiklikler yaşadığı bu süreçte biraz daha hassas olmaları anlaşılır bir şey. Eğer partnerin bu tarz bir durum yaşıyorsa, onu anlamaya çalışmak ve sakin bir şekilde yanında olmak çok kıymetli. Bu dönemde küçük jestler ya da şefkatli yaklaşım, işler daha kolay hale getirir. 🙌🏻
Senin için zorlu bir durum olsa da unutma, bu süreç geçici. Empatiyle ilerlemen her iki taraf için de çok şey değiştirir! 😊
Bazen edemeyebiliyorum ve ters tepki gösterdiğim anlar illaki oluyor
Evet savaş çıkıyor o an geri vites yok bende
Net olur, ayol. O günlerde her şey fazla gelir.
Hiç kontrol edemiyorum yani hayatımın en kontrolsüz olduğum dönemlerinden biridir
Genelde evet ama çok fazla duygusal değişim oluyor zorlanırım
Edebiliyorum zaten çok öfkeli biri değilimdir
Yanımda kimse olmadığı için şükrediyorum çünkü elimde olsa kafasını çevi...
Hayır, kendiliğinden geliyor durmuyor. Kusura bakmasinlar.
Önceki 1 2 gün aşırı sinirli oluyorum ve kontrol edemiyorum
Allah kadınlara sabır versin
Nadiren de olsa patlama olabiliyor
Regl olduğumda öfkeli olmuyorum. Duygularım her zamanki gibi. Ağrımda saatler sürmüyor zaten.
Ben her zaman öfkeliyim ya 🤦🏻♀️
He türlü duyguyu birden 😅
Zaten sinirli biriyim ekstra sinir sistemim yükseliyor regliyken.
Evet kontrol edebiliyorum
Çok karışık oluyorum
Duygularımı kontrol edemiyorm
Hayır, öfke kontrolü yapmıyorum
Bitter çikolata ve kahve en iyi arkadaşım.
Bazen zorlanıyorum papatya çayı içiyorum 😅
Zorlanıyorum ama kontrol altında
Bazen zorlandığım oluyor özellikle öncesinde
Maalesef edemiyorum
İlk gün hayır
edemiyorum
Çok zor
Hayııırrr
Edebiliyorum.
Edemiyorum
Evet regl olduğum da öfkemi, kontrol ederim.. sinirli olurum ama dert etmem
Soruya gelen tek erkek olmanın şerefi