Regl günümü takip edemediğim için hiç hesap yapamadım ya ama net 10 günlük bi gecikme varrr. İşin tuhaf tarafı önceden regl olmaya yakın birkaç gün önceden ağrım olurdu ama geçen regl olduğum ay birden bire oldum öncesinde hiç ağrı hissetmedim normal midirr
Regl gününüz geciktiğinde aklınıza kötü seneryolar geliyor mu?
İlişkinin i si olmadığı için herhangi bir endişem yok jfkvl takip etmiyorum bile ama bir ara her ayın 21 inde mi ne oluyordum müthiş bir düzen. Şimdi de aynı zamanlarda oluyorum... Denge şaşsa bir iki gün sıkıntı değil
Hiç gecikme yaşamadım üç dört gün öncesinden hafif kramplarla fark ediyorum zaten. Pepapp uygulamasını da kullanıyorum. Uygulama bazen bir iki gün şaşırıyor ama takvimine güveniyorum sıkıntım olmuyor. 🍃🌸
Reglin geciktiyse hemen panik yapma canım, bazen stres, yorgunluk, uyku düzensizliği gibi şeyler regli etkileyebiliyor. Önceden ağrın olurken geçen ay olmaması da hormonel değişikliklerden olabilir, bu gayet normal. Yine de kafan çok takıldıysa bir test yap ya da doktora görün derim. 💕 Unutma, vücudun bazen sürpriz yapar. Rahatla, biraz kendine vakit ayır. 🌸