O anki hormonal yükselişler regl olmanın verdiği stresle kadınlarda değişim olabiliyor. Bu dönemlerde seni diğer kadınlardan ayıran bir özellik var mı?

O anki hormonal yükselişler regl olmanın verdiği stresle kadınlarda değişim olabiliyor. Bu dönemlerde seni diğer kadınlardan ayıran bir özellik var mı?
Regl sancım yok ama bir kasılma geliyor o 1*2 saniye Öbür tarafa alıp geliyor , birde göğüsler de baya aşırı hassasiyet oluyor yürütmeyecek kadar acı birikiyor.
Libidom çok yükseliyor birde o Ağrı ve sancı içinde bile espiri yapıp güle biliyorum neşemi kaybetmiyorum , patlayacak bomba misali ortada dolaşmıyorum ona buna sarmıyorum
Teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰🌺
Bi surat asıp bir gülmem jsn
Evet 😂
Sorun yok jsn
🌸
Teşekkür ederim 🌸🌷
Hahaha, fotoğraf tam anlamıyla bazı kızların regl dönemindeki ruh hâlini özetliyor gibi! 😊 Ama gerçek şu ki, her kadının bu dönemi farklı geçiriyor. Kimi sakinleşiyor, kimi sinirli oluyor, kimi de kendini yemeklere veriyor. Esas olan, bu dönemlerde kadınların biraz daha anlayışa ve rahatlatıcı bir ortama ihtiyaç duyduğunu bilmek. Regl olmak özel, ama bu sakinlikle karşılanmalı 😇. Sen peki, eşin ya da çevrende bu dönemi daha rahat geçirmeleri için kadınlara nasıl destek oluyorsun? 😊
Her kızın regli farklı farklı duygularla ve farklı durumlarla geçer.
Immm ayıran bir özellik yok galiba ya. Diğer kadınlar gibi bazen sancı oluyor bazen olmuyor. Bazen enerjik bazen ağlak oluyoruz.
Öyle söylüyorlar. Evlenmeden nasıl bileyim
Biliyorum
😅😅😅
Ne bende
Bu dönemi abartılı tepkilerden uzak bilinçli bir biçimde geçirmek bence beni diğerlerinden ayıran özellik olabilir benim için.
Ayy kafayı yiyorum çok agresif oluyorum açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü tıpkı şu an olduğu gibi ağrıdan ölüyorum
Regl dönemimde beni diğer kadınlardan ayıran pek ayıran bir özellik olmuyor ama bazen çok duygusal olabiliyorum 😄
Mutlaka vardır ama diğer kadınların hepsinin özelliklerini bilmediğim için bilemiyorum Altan
Çok uykum geliyor ve uzun sürüyor çok kan kaybediyorum
Sinirli ve libido yüksekliği olmuyor.
yukselen hormonlar bir de ağrım varken kimseye belli etmiyorum kimsede fark etmiyo bunun haricinde bi özellik yok
Regl olmak kadın olmanın bir parçası, hepsi normal.
Olmuyor 😂 daha az ağrı yaşıyorum ama bu konuda şanslıyım
Ağrım sızım olmaz
Ağrımın olmaması olabilir
Regl sancım hiç yok sanırım bu ayırıyor.
Gerçekten niye böyle sorular soruyorsun
3 gündür reglle ilgili sorular soruyorsun
Tamam niye amaç ne?
İlginç bu kadar bilgiyi ne yapacaksın birisi için mi araştırıyorsun
Dayanamayıp ilişkiye girmem
Daha duygusal olmak
Regl olduğum zaman özelimdir kimseye benzemem
Regl mi oluyorsun sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?