Kişilik & Karakter Seni kadınlara / erkeklere yapılan genellemeden ayıran bir özelliğin var mı? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Insanlara anlatsan zor inanacağı bir özelliğin var mı?NEDÜRSÜÜN ALOOO Seni kadınlara / erkeklere yapılan genellemeden ayıran bir özelliğin var mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kaba konuşmuyorum. kıskanç değilim. 1 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl AaaaOlum utanmasan kızların üstüne toprak atican lan
BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Evet var.Benim hazırlanıp dışarı çıkmam maksimum 10 dakika :) Bir de telefonumda Maçkolik yüklü:) 1 4 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl 😮😮😮😮Işte buna inanmamAz attttt Da civcivler yesin diye bir laf varBilir misin kardeş... Yorumla BayanOlric +1 yıl Valla ispatllıcak bir şey olsaydı olurdu da ister inan ister inanma Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ilginç yavDoğa kanunlarına aykırı 8 ayaklı böceğin omurgasız olması gibi bir şey Yorumla BayanOlric +1 yıl :) :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çığlık atamıyorum.Çenemden kıllar çıkıyor. 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Woew Testesteron hormonun yüksek mı?Sesin erkek sesi mı Yoksa kalın kadın sesi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesim kalın ve büyük ihtimal testesteronum yüksek Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kıllarının olması sesinin kalın olmasıHormonun yüksek olduğu anlamina gelmezDoktora görün Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cok var 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen adamsin meen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaba konuşmuyorum. kıskanç değilim.
Aaaa
Olum utanmasan kızların üstüne toprak atican lan
Evet var.
Benim hazırlanıp dışarı çıkmam maksimum 10 dakika :)
Bir de telefonumda Maçkolik yüklü:)
😮😮😮😮
Işte buna inanmam
Az attttt
Da civcivler yesin diye bir laf var
Bilir misin kardeş...
Valla ispatllıcak bir şey olsaydı olurdu da ister inan ister inanma
Ilginç yav
Doğa kanunlarına aykırı
8 ayaklı böceğin omurgasız olması gibi bir şey
:) :)
Çığlık atamıyorum.