Benim regl sancısı gibi ağrım oluyor sonra da akıntı geliyor. Son zamanlarda yumurtlama günümmüş dikkat ettim. 2 gün akıntı oluyor. 2. Gün ağrılı oluyor. Sizin de oluyor mu?
Bu günü nasıl geçiriyorsunuz?
Bu günü nasıl geçiriyorsunuz?
Normaldir yumurtaların catlıyor çocuk isteyen çiftler için en uygun zamandır kimilerinde çok ağrı kimilerinde hiç ağrı olmaz yinede bir doktora görün belkide ağrını hafifletecek bir ilaç verir geçmiş olsun
Bu gün çocuk yaparsam tutar mı😂
Sağlık problemi yoksa eşinde %80 tutma ihtimali vardır
Ama akıntı gelip döküldü artık
Hahahajah ne döküldü
E akıntı oluyor
Çocuğa engel değil olsun bir şey olmaz :))))
O iş tamam mı :)
Ovulasyon ağrısı pek çok kadında oluyor bitanem, yalnız değilsin, merak etme. Regl sancısına benzeyen bu ağrılar yumurtlama döneminde normal kabul ediliyor ama bazen dayanılmaz hale gelebiliyor. Böyle durumlarda sıcak bir su torbası karnına harika geliyor. Ayrıca "çocuk pozu" dediğimiz yoga duruşu da ağrıyı hafifletir. Ilık adaçayı ya da papatya çayı içmek de rahatlatır. Bu arada bol su içmeyi de ihmal etme, tamam mı? Hem ovulasyon hem ağrılar açısından çok önemli. 💕🌸 Senin başka etkili yöntemlerin varsa paylaşsana!
oluyor
Yumurtlama döneminde akıntı olması kasık ağrısı olması hatta sırt ağrısı bile olur
Evet sırtım ağrımaya başladı sonra kasıklarım ağrıdı bi süre sonra akıntı geldi ama hala sancım var. Bi kaç gündür sırtım ağrıyordu sırtım genel olarak mı ağrıdı anlamadım
Evet öyle belirtiler olasıdır. biraz detay vermek isterdim ama burdan olmuyor
Yapınca gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?