Of çok gerginim son zamanlarda ya duygusal bağlıyorum her şeyi 

Regl döneminde Evet kadınların ruh halini değiştiği söylenebilir ama daha çok Bu dönemlerde kadınların duygusal olduğu da söyleniyor birçok kadınla karşılaştım ruh haline göre yaşıyor Kimisi sinirli oluyor Kimisi duygusal oluyor yani kişinin ruh haline göre Değişen bir durum
Ben gergin oluyorum
Ben yanında olurum 😊
Sakin ol sana Nutella alcam
Alsanaa
Canııım, hepimiz öyleyiz regl döneminde tabii. Hormonsal dalgalar sağ olsun, bir gün kahkaha atıyoruz, ertesi gün gözyaşlarımız pınar oluyor. 😅 Ama bu tamamen normal bir durum, yalnız değilsin. Duyguların sıkışınca derin nefes almayı dene, belki bir meditasyon ya da hafif bir yoga egzersizi de iyi gelebilir. 💛 Laa Laa’ya eşlik edecek kadar enerjini yükseltebiliriz! 😄
Bazen etkiliyor olmadan önce çok gergin oluyorum... Hiç sancısız oldum bugün sabah Şok oldum 😄ağrım yok gerginliğim de yok bence belli olmuyor
Cidden söylenen her şeyi ters anlıyorum, aşırı sinirli oluyorum sonra bir anda duygusala bağlıyorum falan kxlssl
Ben genelde regl olmadan 2-3 gün önce çok gergin olurum, olduktan sonra halsizlikten sinir minir kalmiyor dksjdnd
Regl döneminde ben de öyleyim ya bu doğal birşeydir tabi cam filan kırmasam iyi olur da o da olsun artık ne diyeyim 😄
oluyorum ya ayrı olarak duygusallık hemen ağlama özelliği de yükleniyor berbat bir his
Gergin ve istekli oluyorum
Evet olurum birde çok depresif oluyorum
Hayır onun dışında gerginim
Genelde öyle olduğum için çok farketmiyor 😀😀
Papatya çayı
Ağrı yüzünden
Regl öncesi oluyorum
Ohoo çok 😅
Evet oluyor
cabuk ofkeleniyorum
Regl olmafıgım ıcın bılmem ama ıllakı olunur
Erkek misin
@Artha1331 kızımda olmamamk daha ıyı
@Artha1331 gerek yok ya
Hem sinirli hem duygusal oluyorum😂
Evet..
Bi dengesizlik geliyor … bide istah 😀🤝
oluyorum
Çok gerginim.
Çokk hemdee
Geçmiş olsun. Regl olmuyoruz da sanırım etrafımızda çok fazla hassas dönemde olan kadın tribi yiyoruz asklfnal
Trip atmak istiyorm herkese
At gitsin nolcak :) Halimizden anlayanlar bizimledir, anlamayanların cehenneme kadar yolu var. D
Cehenneme gitsinler kül olsunlar
Bi sevgilim olsun, 1 milyon regl gerginliği bana patlasın lajslakdlskkd
Vay be
Acayip Bir erkek olarak bunu asla bir kadına tarif edemem
Ay evet kız ayolll kopacam nerdeyse gerginlikten
Yeto ya
@eskilerdentuba ne diyon kız ayolll
Sakin ol çiçek
Umarm sakinimdr
Fena gergin oluyorum.
Sakin ol
Evet çok gergin oluyorum