Eşimle aramız nasıl düzelir?

Biz eşimle 3 ay önce trafik kazası geçirdik ve bu kazada kızımız vefat etti. Bebekti daha kızım emziriyordum ve şimdi tekrar anne olmak istiyorum adet düzenim oturmamış başka bi konuya geçelim evimizde kızımın anıları olduğu için biz kaymakamdan rica ettik kontynır kent verdi bize kaldığımız kentte görümcem kaynımda kalıyor yabancılık çekmiyoruz eşim gelmek istemiyordu kente ben istediğim için geldi şimdi bende o istemediği için tamam evimize geçeriz dedim ben kazadan sürekli eşimi suçluyordum piskolojim çok bozuldu gerçekten iki gün önce üzerime çay döküldü karnım göğsüm yandı eşime senin yüzünden oldu dedim tartıştık falan herşeye onu suçluyorum çay bardakta deyildi cezve döküldü hoşlandım yani neyse işte arabanın sigortası geldi baya yüksek gelmiş kazalı araba diye arabayı cebizimden yaptık şimdi sigorta çok gelmiş eşim bana diyor sen felaketi çağırıyon oda beni suçladı ben biraz masraf yaptım bu yüzden dedıkı araba sigortası bu kadar gelmiş senin umrunda değil falan bu bi haftamız hep kavgayla geçti kızımızın ölümü ztn bizi yerle bi etti ailesi desen hepsi yılan bizim kavga etmemizden zevk alıyorlar ne yapacam kafam çok karışık çok kötüyüm
Eşimle aramız nasıl düzelir?