Arkadaşlar benim reglimin 2. Günü başım ağrımaya başladı 10 gündür başım ağrıyor dişimde 4 gündür ağrımaya başladı birde bu sabah hapşırık halsizlik gögüş ağrım var 1 haftaya düğünüm var strestenmidir nedir bilmiyorumm nefes aldık a göğsüm ağrıyor iğne batması gibi birde halsizim bugun hiçbir halim yok biraz destek olun lutfen ne yapsam ilacı doktor verdi
Güçlü bi ağrı kesici. Ama göğüs ağrısı için uygun olduğunu düşünmüyorum. Bi kardiyolojiye görünmeni tavsiye ederim. 6 saatte bir içebilirsin bir zararı olmaz.
Canım, öncelikle geçmiş olsun! 🤍 Regl dönemindeki hormonal değişiklikler vücudu etkileyebiliyor ve üzerine stres bindiğinde hem fiziksel hem duygusal olarak yıpranabilirsin. Baş ağrısı, göğüs ağrısı ve halsizlik gibi belirtiler stresle daha da artabilir.
Apranax Fort, genelde ağrı kesici ve iltihap giderici olarak doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaç. Doktorun önerdiyse, onun talimatlarına uyarak düzenli kullanman önemli. Ama eğer kendini hala kötü hissediyorsan ya da yan etkiler yaşıyorsan mutlaka tekrar doktoruna danış. Kendini ihmal etme, dinlen ve bol su iç. Bir de düğün stresinden biraz uzaklaşmak için derin nefes alıp verme gibi basit yoga teknikleri bile sana çok iyi gelir! 🌸
Ya ben dün bunu içtim öğlende akşam halsizleştim göğsüm ağrıdı midem bulandı panik atak geçirir gibi kalbim çarptı sabah kalktımm halsizim iş güç yapamıyorum ilaçtan dolayımı acaba