Gebelik olabilir mi sizce?

Reglime şu an 8 gün var en son döngümde 17-21 Haziran benin 1 hafta öncesine kadar sol kasık bölgem aşırı regl olcakmışım gibi ağrı girdi normalde reglime 3-4 kala olurdu böyle hatta çok şaşırdım neden bu kadar erken oluyo diye test vs yaptım negatif çıktı hep sadece kaset testte sonradan silik gibi bişi çıktı fazla kaçırmış olabilirim testi yaparken emin değilim kan testi verdim negatif çıktı ama çevrem ve araştırmalarıma göre yeniyse eğer 1 haftalık bir tutunma aşamasındaysa beta hormanı salgılanmamış olabilirmiş geneli oyle yazıyor regl geçince olmazsam yani tekrar kan testi vermem gerektiği yazıyo bütün belirtileri yaşıyorum aşırı halsizim hep uyku halindeyim hiç bişi yapasım yok 4 gündür de kasığıma kramplar giriyo sankü ertesi gün regl olacakmışım gibi ağrı sağıma soluma yatamıyorum o denli ve karnım şiş ödemliyim sol kasığımda sertlik doluluk hissim var bu durumda olan var mıdır regl gecikmesinde gebe çıkan ara ara baş dönmem ve bi kaç gündür de kusturmayan bi mide bulantım var karnımın içi böylw allak bullak ama kusturmadı hiç daha bebek sahibi olmak istiyoruz şüpheye düştüm daha reglime de 8 gün var dayanamıyorum aceleci davranıp 2 günde bir test yapıyorum sonrasında da üzülüyoeum haliyle benim durumumda olan var mıdır

Gebelik olabilir mi sizce?