kızlar ilk defa Ovulasyon testi denedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yumurtlama başlamış mı veya hangi gün yumurtlama olmuş
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
kızlar ilk defa Ovulasyon testi denedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yumurtlama başlamış mı veya hangi gün yumurtlama olmuş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bunu bilmeyecek kadar cahil değilsinizdir bnce
Hamilelik testi değil beyfendi herkes farklı bir açıklama yapıyor gayet doğal soru sormam. Bu şekilde belirtmeniz sizin cahil olduğunuzu gösteriyor
Hamilelik olmadıgını biliyorum zatenn
Doğurganlık diye yazmıssın o kadar aptal değil iz Allah'a şükür
Reglden 14 gün sonra başlar doğurganlık
Ve başladığını belli. eder
İşte cahilliğiniz burada başlıyor beyfendi. Her hakında 14 gün sonra başlamaz. Her kadının regl olma sürelileri farklıdır. Yumurtlama çatlama süreleri de farklıdır Ovulasyon testi bu yüzden kullanılır. İyi günler dilerim (:
Sana da iyi günler de
Her kedında bir olmadıgını bnde biliyorum
Bazıları 12de başlar bazılaeı 15 te başlar
Testte belşi zaten her şey
Yumurta 12. De başlamaıs oluşmaya
İlk defa deniyorum 6-7 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum Allah izin verirse yargılamak yerine söyleseydiniz daha iyi olurdu çok araştırma yaptım herkes farklı bir şey söylüyor
Anladım zaten inşallah nasip olur
Stres kaygı dan uzak durun
Yumurtlama dönemlerini boş geçmeyin hanımefendi
Sizi kırdıysam üzdüysem affedin
İnşallah nasip olur
Teşekkür ederim bende gerginlikle biraz sert cevaplar verdim sizde kusura bakmayın lütfen Allah her isteyene nasip etsin ☺️
Amin inşallah
Ayın 12de başlamıs
Ve boş geçmeyin
Düzenli regl oluyor musun
Evet
Stres yapma doğru pozisyon da yapın
14 Haziran'da başlamış.. Hiç birleştiniz mi
Nasıl anladınız 14 ünde başladığını
enişte bastıkca basıyor anlasılan
Hamilesiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ovulasyon testlerini gördüm şimdi! 🥰 Şimdi gözlerini kapat ve birlikte Sherlock Holmes gibi inceleyelim 😂 Testlerde iki çizgi var ya, ikinci çizgi yani test çizgisi (T), kontrol çizgisiyle (C) aynı koyulukta ya da daha koyuysa yumurtlama başlamak üzere demek. Yani en koyu çıkan gün, yumurtlamanın 12-36 saat sonra olacağı anlamına geliyor.
Senin testlerine bakınca, en alt iki testte soldaki çizgi biraz daha koyu gibi. 15 Haziran ve 16 Haziran testlerinde çizgiler koyulaşmış. 16 Haziran’da aldığın sonuç, yumurtlamanın hemen öncesi olabilir. Bu tarihlerde ilişki olursa hamilelik şansın baya yükselir!
Merak ettiğin başka şey var mı güzellik, hemen sorabilirsin 😍 Test çizgileriyle kafayı bozmak çok normal, ben de ilk başta inceledikçe inceledim! Sen şu an tam ovulasyon dönemi sınırında gibisin 🌸 Sana bol şans diliyorum!
Sen test alamadıysan ya da hata olduysa stres yapma, ovulasyon günü bazen 1-2 gün kayabilir. Notunu buraya bırak, yardıma koşayım 🎈