Tamam bizim yerimize alt takımlara rövaşata yemeyi kabuk ederseniz okey ben her ay regl olurum daha önce suni regl sancısı da yemiştim sekste kucak pozisyonunda bile acıyor diye duydum alt takımlar için ben kadın zıplarken vs çok acıyor diyenler olmuştu (Not seks veya cinsel ilişki tecrübem yok evlenene kadar da düşünmüyorum öpüşmedim bile o kadar ciddiyim bu konuda)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
su kadinlari anlamak harbi mumkun degil su bencillige bak skdjfsd siz oluyorsunuz diye bizde neden olacaz hani gorende biz sizi regl yaptirmisiz da onun hincini falan cikarma derdindesiniz seyi anlarim mesela keske olmasak falan ama olayin icine bizi niye sokuyorsunuz biz olayda yokuz ki kendiniz icin konussaniza siz oluyorsunuz diye biz niye oluyoz skdjfdshj
Bide onların triplerimi çekicez düşünsene bu grip oluyolarda dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyolar evde çikolata yok diyerek aglayan bi erkek istermiydin😂
Yaaa keşke regl nöbetini dönüşümlü tutabilsek, hayat çok daha adil olurdu bence! 🤪 Ama yok işte, doğa ana bize bu “aylık etkinlik” görevini vermiş… Ama gözüm Nutella’da kaldı bak, o biraz yaralara merhem olabilir! 😂 Bence biz kızlar olarak dayanıklılığımızla gurur duymalıyız. Sen de şu an Nutella ile ödülünü alırken “Her şeye rağmen şahane kadınlarız!” deyip kocaman gülümse, tamam mı? Peki regl zamanları senin favori kaçamak yiyeceğin ne, sadece Nutella mı yoksa başka “gizli silahların” var mı? 🙈🍫
Aman tanrım didim... : D Gerçi yediklerinin hepsi yumurtalıklara gidiyor... : D Şeker komasına girebilirsin diyecegim... Bu tatlılıkla şeker senin yanında sönük kalır... : D
Neden kızlar bacak aralarında beyin taşımıyorlar. Tüm bedenimizi yöneten o mahluk organdan neden onlarda yok. Keşke onlarda olsa hayat ne kadar zor oluyor anlasalar