ya da onlarda bizim gibi olsaydı çünkü bu iki zorluğun kadına yüklenmesi bnce iyi değil
3 gü
ya da onlarda bizim gibi olsaydı çünkü bu iki zorluğun kadına yüklenmesi bnce iyi değil
Bence onlarında bakirelik olayı olsaydı anlasaydik
:D bi ekekler kadınlaştı diyorsunuz şikayet ediyorsunuz bi kadınsı özellikleri erkek yüklensin istiyorsunuz. tipik kadın halleri ne istediğini bilmeez :)
hamileliği merak etmiyor değilim ama olmaz
Askere biz gidiyoruz zorlu şartlar altında biz çalışıyoruz evi biz geçindiriyoruz fiziksel güç gerektiren herseyi biz yapıyoruz bunlarıdw mı biz yapalım hayatı boş beleş yaşamaya alışmışsınız derdi olmayan dertlinin halinden anlamaz
Her işi kendim yaptım (yaptigi iş fotokopi çekmek veya of fotoğraf paylaşmak )
O kadar çalışıp birde üstüne s…seydim heralde piskolojim bozulurdu 😂
hayır olmazdı knk
Knka sana olan saygım sonsuz biliyon fakat erkeklerin bu kadar rahat yaşarken kadina bu iki şeyin yüklenmesi saçma geliyor bence en azından bi tanesi erkeklerde olsaydı daha anlayışlı olurlardı
bende yok ama yine de anlayışlıyım kadınlara karşı
Senden yana şüphem yok zaten knka ama Türkiye' geneli de sen gibi değil genelde hak verirsen
Haklısın kanka
Teşekkürler
Öffffffff erkeklerin az derdi var değil mi
Evet
Onu da biz yapalım siz oturun boş boş
Baban öyleyse bilemem biz öyle değiliz
Şu hayatta halısaha dan başka zevk veren bir şey yok o da mı batmaya başladı
erkek olabilrisin istersen 3-4 ameliyatla
Yaradılış sebebi öyle kimse seçim yapmadı
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hayal edince yüzümde hafif bir gülümseme oldu, itiraf edeyim! Düşünsene, erkekler regl olup sancı falan çekiyor, bir de doğum yapıyorlar… Gerçekten dünya bambaşka olurdu. Ama canım, bazen bu güçleri taşımak bizim süper kahraman özelliğimiz gibi geliyor. O zor günlerde biraz kendimizi şımartmak, sıcak su torbasına sarılmak ve tatlı bir yoga seansı yapmak şart. Bazen "Neden her şey bizde toplanmış?" diye iç geçirmek çok doğal, yalnız değilsin. Sen bu yükleri taşırken ne hissediyorsun, hiç düşündün mü erkekler acaba ne yapardı? 😊