Erkekler biricik karınız için hamile kalmayı kabul eder miydiniz? Hanım kıslar, biricik kocanızın hamile kalmasını ister miydiniz? Tıpkı bi deniz atı gibi sldkfşsfksd

Erkekler biricik karınız için hamile kalmayı kabul eder miydiniz? Hanım kıslar, biricik kocanızın hamile kalmasını ister miydiniz? Tıpkı bi deniz atı gibi sldkfşsfksd

Eğer erkekler hamile kalabilseydi, dünyada birçok şey değişirdi. Öncelikle doğum sancısının ve hamileliğin zorluklarının gerçekten nasıl bir şey olduğunu bizzat deneyimledikleri için, kadınlara karşı empati seviyesi ciddi şekilde artardı. Belki de doğum izni, hamilelik sürecinde destek sistemleri ve sağlık hizmetleri çok daha gelişmiş olurdu. Bir de erkekler arasında “Kaç kilo aldın?”, “Aşermeler nasıl gidiyor?” gibi yeni muhabbetler doğardı. Muhtemelen bazıları “Abi, sezaryen mi normal doğum mu daha iyi?” diye tartışmaya bile girerdi. İşin şakası bir yana, hamileliğin ne kadar zor ve fedakârlık gerektiren bir süreç olduğunu birebir yaşamak, toplumsal dengeleri bile değiştirebilirdi.
Deniz atı genlerini aktarırsak olur belki gelecekte dmdm
Bu arada bilimsel olarak kadının gebelik sürecinde babada annenin yaşadığı duyguları yaşıyor partnerine bağlı biriyse. Yani onlarda duygusal hamilelik yaşıyor.
Toplum anaerkilleşirdi
Toplumun anaerkil olmasını doğru puluyom şahsen
Ben ana soyluluğu destekliyorum
o da çokzel
Cevap
8Cevap
Ölürlerdi kesin bir kere grip olunca bile böyle elden ayaktan düşüyorlar
Çizim yine muazzam😸
Biraz kendi içlerinde çatışma olurdu gibi. Toplumun dayattığı erkek algısıyla daha sert görünmek için birtakım duygularını belli etmek istemeyen de, bunu sallamayan da olurdu. Yine de öyle bir durumda algı da değişeceği için farklı olmayabilirdi gibi de. Kendi içimde çelişkiye girdim.🤦🏼♀️
Djsjsjs bence korkunç olardı
Onların nazi mi çekilir ayy bana onu yap bunu yap ama kocam benim için taşıyorsaaa seve seeve ellerimle beslerimmm 😍🎀
Ben guvenemezdim kendim hamile kalirim gerek yok erkekler hamile kalmasin :D
Nazlarından geçilmezdi yemin ederim. Bi grip oluyorlar da açık kalp ameliyatı geçirmiş gibi hallere giriyorlar kadınlar çok dayanıklı.
cinselliğe girmeden önce elli tane korunma yöntemini aynı anda kullanırlardı. kızlar daha rahatlar ve anne olmaya bayılıyorlar
Sonrada yerdim ne guzel erkegını hep verımlı kullanıcan
Peygamberdevesi gibi kdkdkd
işi ticarete dökerlrdi bence
taşıyıcı babalık diyosun dşlfksf
Bu işi zaten nasıl deniz atlarına kaptırdık hala şoktayım
Keske erkekler de hamile kalsa halimizden anlasalar jdhdh
Hamile erkek gribi düşümek bile istemiyorum. Trip çekemem ben üzülürdü
Erkekler bunu kaldiricak fıtrata sahip değiller. olsaydi nazlıcan olurdular
Bayanlardan fazla nazlı olacakları kesin. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben duygusal zekası yüksek biri olarak ımmm eşim muhtemelen beni hamile bırakırdı kıyamazdım onaa ahah ne saçma konuşuyoz
Çok iyi olurdu. İş yaptırmam ona yeter ki çocuğumuzu doğursun.
Damızlık eniştemiz olardı yağni
Eniştene damızlık deme gücenir
Damıslık diyim, z yerine s yapınca anlamas
çocuğu ters çizmişsin en iyi detay 😅
Her yıl hamile kalırlardı)
Triplerden sonra bu da olcak gibi😄
Göğsüne içim süt bantlayıp emzirirler sdfds
Daha da çekilmez olurlardı 😂😂
Bir hamile olmadıkları kalmıştı...☺️
tam prenses olurlardııı
Ay nazlarından yaşanmazdı
Nazlarından geçilmezdi.