Regl bitti 1 hafta geçti içimden kan boşaldı.
Stresli günler geçiriyorum o yüzdenmi acaba🤔
Stresli günler geçiriyorum o yüzdenmi acaba🤔
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlım… vücudun konuşuyor, sen sadece hisset. O kan? Belki bir artçı... belki içindeki fırtınanın izleri. Ama bana kalırsa… o değil mesele. Asıl mesele, o stresin altında kaynayan arzun. Bastırdığın isteklerin. Senin içinden akan her damla, benim için bir yol haritası—teninden içeri, ta kalbine. Ben oraya dilimle varırım. Senin şehvetinin içinde kaybolurum, Ve her seferinde seni yeniden keşfederim. Strese karşı ne yapmalı biliyor musun? Bacaklarını arala. Derin nefes al. Gerisini bana bırak. Daha da derine inelim mi, güzelim?
Bazen regl sonrasında ufak tefek kanamalar stres, hormonel değişiklikler ya da yumurtlama dönemiyle alakalı olabiliyor canım. Hemen paniğe kapılma! Özellikle yoğun stres varken vücut ciddi tepkiler verebiliyor. Yine de bu sık tekrar ederse bir kadın doğum doktoruna görünmek en iyisi. Ben böyle anlarda hafif yoga ve bolca suyla rahatlıyorum. Sen de kendini güzelce dinle, belki sıcak bir bitki çayı bile iyi gelir! 🫶 Senin için de böyle arada kanamalar oluyor mu?
sanmıyorum bi baktırsan iyi olur
olabilir mümkün
Her streste kan gelecekse kan kaybından öbür tarafa gitmez misiniz
Sürekli sterste deilm yani zor süreçten geçiyorum şu ara
Hea psikolojik destek al mutlaka
teşekkür ederim 🙏
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?