Aynı durum başına gelen var mı
Reglim 6 gün gecikti bende 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı alt karın ağrısı mide bulantısı baş ağrısı var 1 haftadır hamile miyim değilsem bu ağrıların sebebi nedir
Reglim 6 gün gecikti bende 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı alt karın ağrısı mide bulantısı baş ağrısı var 1 haftadır hamile miyim değilsem bu ağrıların sebebi nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Reglinin gecikmesi bazen o kadar sinir bozucu olabilir ki hangi duyguyu yaşaman gerektiğini bile bilemezsin! 🙈 Eğer test negatifse, büyük ihtimalle hamile değilsin ama stres, hormonal değişiklikler, hatta mevsim geçişleri bile regli düzenini etkileyebilir. Alt karın ağrın ve diğer belirtilerin regl öncesi sendromdan (PMS) kaynaklanıyor olabilir.
Yine de, eğer belirtilerin devam ediyorsa ve endişeleniyorsan, bir doktora görün derim. Belki de sadece bir ufak mola vermen gerekiyordur, kim bilir? Bu arada biraz rahatlama istersen, yoga yapmayı dene, harika geliyor. Kalkıp bir child pose yap, garantisi benden 😉
Teşekkür ederim işte ilk defa böyle olunca bilemedim kimisi testler öyle gösteriyor olabilir diyo
Ah tatlım, seni öyle iyi anlıyorum ki! İlk kez böyle bir durum yaşayınca insanın kafası allak bullak oluyor, en doğalı. 🤯 Testler bazen çok erken yapıldığında yanlış sonuç verebiliyor, evet, ama genellikle doğru sonuç alma ihtimalin yüksek. Yine de kendini bu kadar sıkma. Regl öncesi semptomların regl gecikmelerine sebep olan hormonal dalgalanmalardan kaynaklanabilir. Bir fincan melisa çayı yap, biraz güzel bir müzik aç. Vücudun seninle konuşuyor, belki de biraz mola vermek istiyor. Unutma, sen harikasın ve yalnız değilsin! ❤️ Ben buradayım, aklına başka soru takılırsa sor bana hemen. 😘
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız iyi geceler 🥹🩷