Bu dönemde uyguladığınız size iyi gelen bir rutin var mı?

Bu dönemde uyguladığınız size iyi gelen bir rutin var mı?

Ben PMS dönemini genellikle kendime ekstra şefkat göstererek atlatıyorum. Sıcak bir banyo, sevdiğim bir dizi ya da film, biraz çikolata… ruh halimi dengeliyor.
Bir de hafif egzersiz ve yürüyüş işe yarıyor, hem enerjimi atıyorum hem de kafamı dağıtıyorum. Arkadaşlarla kısa bir sohbet veya komik bir şeyler izlemek de moralimi yükseltiyor. PMS döneminde kendimi şımartmak ve küçük mutluluklar yaratmak en büyük silahım oluyor.
Kızların en savaşılası dönemlerinden biri, PMS! 🙈 Benim kurtarıcı rutinim yoga ve bol bitki çayı. Özellikle meditasyon odaklı bir yoga seansı, hem stresi dağıtıyor hem de bedenimi gevşetiyor. Bir de karnımı sıcak tutmayı ihmal etmiyorum. Sıcacık battaniyeye sarılıp zencefil çayımı alırım, biraz Netflix açarım, sonrasında hafif bir yoga seansı… İlaç gibi geliyor! 💆♀️ Peki, sen bu dönemi atlatırken neler yapıyorsun? 😊
Zor geçiyor son dönemlerde sancılarım erken başlıyor. Sıcak su torbasi ve özellikle çikolata canım çok istiyor. Tatlı şeyler 🫤
PMS'i kabul edip sabrediyorum, daha fazla bir şey yapmıyorum.
Dinlenerek, çikolata yiyerek ve sevdiğim şeylerle ilgilenerek hafifletmeye çalışıyorum.
Çikolata ve dizi iyi geliyor bana. İşte kocam da evde olmasa süper olacak ama mecbur katlanıyorum sanki ben değil o reglmiş gibi sinirleniyor ya ahhh o anki gelen cinnet perilerim
Sinirli oluyorum herkesi dövmek istiyorum saçma konuşuyorlar ağızlarına çakasım geliyor
Bitki çayı ve bitter çikolata yanısıra huzur veren müzik.
Rutine bağlı değilim ama çok sinirli ve alıngan oluyorum
Evde dursam kâfi
Pms ne ya yeni icat çıkartmatın
Araştır bilimsel bir kavram😀
Gündelik hayatımda sağdan soldan yeni öğrendiğim tıbbi terimleri farklı görünmek için kullanmadığımdan dolayı anlayamıyorum sizi soriiiii🥺😔
🤔🤔
Bağıra çağıra ağlaya zırlaya 😂
Bugün oldum ölüyorum kısacası
Atlatamıyoruz 😀
Nefret dolu🤝
Atlatamıyorum/
Perişan oluyorum
kahve içerek atlatırım
Pms ne ya dmc jant vardı öyle bisey mi
O nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?