Veren taraf olmadım mesaj kutum da dolu değil ve peşinde koşmak zorunda değil erkek olsun kadın olsun sadece iyi yönünden bakıyorsun buna hiç tacize uğradın veya tecavüz ettiler mi sen kadınsın bunu yapamazsın senin namusun var o ruspu mu olacaksın başımıza kız cinsellik yaşaa kaşar patlak oluyor erkek yapınca ne çaktın kıza adamsın diyen oluyor kadın cinayetleri sıfır hayır istemiyorum diyen kadınlar dayak yediler katledildiler boşanmak istiyorum diyip yok yapmazsın dediler küçük yaşta kız çocuklarına sen konuşma sus cvp verme ört bacağını kızlar çok konuşmaz karışi çıkmaz küfür etmez böyle bir zorunluluk yaşadın mı peki
Ne demek giyme ya sen kimsin ki bana giyme diyebiliyorsun tam olarak bu iste özgürlük, s@lak mısın sen? Bir zahmet giyme ne demek , o zaman sende bir zahmet dışarı çıkma
Kızlar Ne Diyor
Erkek keşke olsam hep diyorum kadın olmanın faydasın hiç görmedim
Sacmala erkek olmak çok kötü
Neresi kötü
Neresi iyi? Sen bana iyi bisey söyle?
Kadın olmak neresi iyi sen söyle o zaman
Veren değil hep alan tarafsınız size pozitif ayrımcılık yapılıyor , mesaj kutunuz hep dolu karşı cins peşinizden koşuyor
Veren taraf olmadım mesaj kutum da dolu değil ve peşinde koşmak zorunda değil erkek olsun kadın olsun sadece iyi yönünden bakıyorsun buna hiç tacize uğradın veya tecavüz ettiler mi sen kadınsın bunu yapamazsın senin namusun var o ruspu mu olacaksın başımıza kız cinsellik yaşaa kaşar patlak oluyor erkek yapınca ne çaktın kıza adamsın diyen oluyor kadın cinayetleri sıfır hayır istemiyorum diyen kadınlar dayak yediler katledildiler boşanmak istiyorum diyip yok yapmazsın dediler küçük yaşta kız çocuklarına sen konuşma sus cvp verme ört bacağını kızlar çok konuşmaz karışi çıkmaz küfür etmez böyle bir zorunluluk yaşadın mı peki
Kapanma zorunluluğu yüklenmedi ama inan ailedeki kadınları koruma görevi yüklendi ve inan bu daha zor keşke basımı kapatsalardı bunun yerine
Ayrıca kıyafet konusunda siz bizden daha özgürsünüz , siz pantolon giyebiliyorsunuz biz etek giyemiyoruz
Bir zahmet giyme bende giymiyorum neyin özgürlüğü bu göz tacize uğramak mi bu mu özgürlük senin için
Ne demek giyme ya sen kimsin ki bana giyme diyebiliyorsun tam olarak bu iste özgürlük, s@lak mısın sen? Bir zahmet giyme ne demek , o zaman sende bir zahmet dışarı çıkma
Gerizek@lı, m@l bir zahmet giyme diyor bide
Ayn giyme hata evden çıkma
Sen giyme m@l
Kes sesini beyini olan benimle konuşsun beyinsizler benimle muhatap olmasın bir zahmet üslba bak yerler altında önce konuşma şeklini düzelt derim
Sus m@l
Kendini belli ediyorsun ne m@l olduğun 😅
Sonra Sanada giyme dediklerinde ağlama o zaman
Ağlayan sensin ben miyim
Ağlama diyorum işte kendi başına gelince
Yazın sıcağında tak pedi ondan sonra hala aynı düşüncek misin
Terletiyor mu
kötü bir şey olduğu icin
Çok mu kötü
Erkekler Ne Diyor
Oha yürümenin bu kadarı
😂😂