AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Eğer erteleyebilirseniz iki-üç gün erteleyin 6 yıl beklemişsiniz iki-üç gün daha beklersiniz bence ha ama erteleyemezseniz de ağrı kesici iç bence
Çalışıyor Normalde cumartesiine izin aldı o kadar yol gelcek yarın yola çıkicak ve konu sadece ağrı değil ki akıntı oluyor baya rahatsız edici
O zaman ağrı kesici içebilirsin ya da kekik kaynatıp içebilirsin o da ağrıyı baya azaltıyor akıntıya da yapabilecek bir şey yok gibi
Ne alaka nasıl yani
Nasıl ne alaka ağrı ve akıntı oluyor ya normal de hani ve ben normal de regl olduğum zaman öldürseler biyere gitmem 🤦♀️ ama gitmek zorundayım ilk buluşma
Erkekler Ne Diyor
bişiler mi yaşıcaksınız amfkflf
AĞRI VE AKINTI OLUYOR KAFANIZ TEK BAŞKA BİŞEYE ÇALIŞIYOR YAZIK
bu bütün kadınlara ve kızlara oluyor iki tane ağrı kesici iç tamam amdkdlf ne şov yaptın
Bir erkek olarak yorum yapma geç 👍
boş yapma
Regl ağrısı başlayınca buluşamıyor musun
Ağrısından rahatsız olur Bi de her zaman buluşmadığı Bi arkadaşı olduğu için yanında da rahat olmak istiyordur ama regl buna izin vermez
@Türkünkızıı ne oluyor peki size de izin vermiyor onu analmadim da
Ağrı normal bi ağrı değil ayrıca akıntı oluyor baya ilk iki üç gün özelikle 🥲
Akıntı için ped kullanabilirsiniz diye düşünüyorum ama ağrı ne oluyor onu analamdim maalesef bakire misiniz
@cevap sahibi Regl her kızın yaşadığı Bişey olduğu için gayet iyi tecrübesi var çünkü
Keşke evde eğitseler sizi başladığı gün sen o pedi birgün için de kullanamazsın değiştirmek zorundasın
Bu ne ya ben eğitimsiz birimiyim eğitim konusunda eminim sizi cebimden çıkarırım ama benim eğitimim bu konularda yok o yüzden soruyorum
Tamam annenle konuş veya araştır öğren yarın öbürgün hayatında birini aldığında kızı kendinden soğutma
Anneme ben böyle sorular soramam hayatıma da hiç kız almadım yaşım da 21 bilmemek değil öğrenmemek ayıp soruyorum cevapalrsaniz sevinirim bakire misiniz peki ondan mı oluyor
@cevapsahibi arkadaş da keşke bu konuda sizi eğitseler diyor çünkü siz söylemeseniz de bu konuda bilginizin olmadığı aşikâr
@Türkünkızıı eğitimsiz diyerek beni assaladigini sanıyor ama ben Türkiye'nin en iyi üniversitesinde en iyi mühendisliği okuyorum eğitim sadece cinsel manada verilmez her yönüyle verilir ben bilmiyorum o yüzden soruyorum nasıl bir ahri oluyor baiirelerde mi oluyor söylerseniz sevinirim
Abicim bu sorduğunuz soru güzel bi soru değil (kendi açımdan öyle) o yüzden ben arkadaşın yerine cevap vermeyi tercih ediyorum umarım arkadaş da yanlış anlamaz bakire olup olmaması ile alakası yok ergenliğe adım atan Bi kız ayda bir regl olur ve bu da Bi haftaya kadar sürebilir daha da kısa daha da uzun sürebilir
@Türkünkızıı anladım peki neden regl oluyor bizde öyle bir şey yok
Kadınların yaratılışında var
@Türkünkızıı neden oluyor peki bir cozumu yok mu
Abicim annene soramazsın anladık ama Google diye bişey var oradan regl nedir aratmana bakar anlatabiliyor muyum
Böyle sorularla buraya fikir alma amaçlı soru soran Bi kadını rahatsız etmeye hakkın yok
@Türkünkızıı böyle şeyler aratmak ben Google de yardımcı pmak istemiyorum dersin gidersin uzatma Allah'ın köylüsü
Ben yardımcı olmak istemiyorum demedim yardımcı olurum ama sen Googledan da bakabilirsin sonuçta sorduğun soruların ucu bucağı yok ha bir de asıl köylü sensin de bihabersin çünkü bişeyin ne olduğunu öğrenmek için bu yaşa kadar beklemişsin karşına çıkan ilk uygulamada ilk kişiye soruyorsun
@Türkünkızıı Google yazmak istemem ik cilar ise alimalrda ellerinde bütün bilgiler oluyor ayreten ben senin gibi isim gücüm cinsellik değil normal hayatta hiçbir değeri olmayan erkekelrin sadece kullan at dediği virisin istesem hergun farklı bir kızla gezerim ama yapmam aklıma şu ayet gelir İsra 32. Ayet bilmem anlatabildim mi benim inandığım dinde bir iziin elinden tutmak bile haram ama senin gibiler bunu bilmez bende burada bigli edinmek için soruyorum cebap berirsen ver vermezsen yazma
Paramparça bir kız mi
Kiz mi erkekmi
Erkek
İnce iş var sanirsam o zaman
Ne için bukusacaksınız
canım normal bir buluşma sanal dan tanıştık ilk defa bulusucaz
Nerede kız mı erkek mii
Evde mi olacak buluşma