Bana yanlış geldi ve sinir oldim 11 yasindaki kız kardesimin kanamasi oldu ve pedini degisip çıktı annem girdi o çıkınca pedi çöpten alip babama gösterdi kanlı kanli
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cüş hayır sadece kızımız genç kız oldu diyebilirdi sonuçta ayıp değil büyüdu artık ama ped alıp göstermek nedir yani
Evet ya onu bile demesin zaten ne gerek var öyle şeylere girmeye ayip degil tabiki ama kız olarak istemem
Yani bilmiyorum yinede yanlış tabii
Sence doğru olabilir mi be? baban ne tepki verdi annenin bu ilkelce davranışına?
Bana niye gosteriyon dedi
Doğru demiş, annen gösterirken ne amaçlıyorsa artık
Benimde annem babama gösterdi kız adet oluyor dikkat et diye
Yanlış?
Annem yaptigi icin yanlis gelmedi seninkide gelmedi
Yanlış ama annenin her yaptigi doğru değildir
Olabilir
Kesinlikle yanlış
Saka mi bu? Sebep! Yok artik.
Sinirlendim
Annen psikolojik sorunlu olabilir
Böyle psk sorunmu olur ya
Normal insan neden gostersin belli ki sorunlu
Annen Deccal mi
😂😂😂😂😂
Erkekler Ne Diyor
Hmm olabilir diye düşünüyorum sonuçta babası yani hatta babası kızının altını değiştirebilir bebekken yani kendi kızımın annesi olmadığı zaman altını değiştirirdim
Ya babanin görmesi degil onu alip özellikle neden gösteriyorsun söylesen yeter namus denen bisey var kanadiktan sonra gosterilmemeli orası
Ne alaka küçücük kızın ne namusu ya ayrıca babası yani yabanci değil ondan sorun yok merak etme namusu gitmez kızın rahat öp
Rahat ol**
11 yas baba anne banyo yaptiramaz bu yaşta gecmis owtarz şeyler bi genc kız onu ben koruyacağım bakmayacagim dokunmayacagim dokundurtmayacagim ne namusu ne ya travma oluyor gelecekte istismar hissi aliyo kızlar sizde sadece 5 yaşına kadar altini değiştirin anneside 8-9 yaşına kadar
Yav ne istismarı aq abartma aq babası o bir şey olmaz merak etme abartma 😅
Sen baba olma kızın psikolojik hasta olunca görürüm seni or
Bu yeni nesil harbi çıt kırıldım aq ben küçükken babam pipime dokunarak lan ısırdı bu beni derdi ortaokul zamanları tabi sonra yapmadı çünkü büyüdüm küçükken yapıyordun hemen ekleyip bırakıyordu bu beni ısırıyor diye taciz değil ki sq tabi kızlara böyle yapmamak lazım babam kardeşime yapmazdı mesela çünkü kız o ona yapmadı benle şakalasirdi ve benim psikolojik sorunlarım yok
Bu taşkafalılarda var kan geldinde evlenme yaşının geldini söyleniyor biyerde duymuştum belki o yüzden gösterdi
Ne mantıkla gösteriyor
senin onu yazman yalnis
Degil? Belki farkli sonuçlar acicak başıma sessiz mi durayım moruk oc
Ne alkaa olm annen sıkıntılı mı
Sıkıntılı
Belli mal gibi bir şey
Yanlis tabi soyleyebilir sadece bence
Muzlu puding
Nehhh
Gösterince ne oluyormuşşş
ıyyy iprençççç