AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
kanaman varsa ne yapip edip gitmek zorundasin
vajinandan mi kan akiyor
Bence ambulans çağırın
Nasıl bir darbe
Erkekler Ne Diyor
Şuraya durumunu tam detayı ile yazda yardımcı olalım. Ne demek hastaneye gidemem kan kaybında ölme ihtimalin var. Tutsak mısın?
babam izin vermez
Şimdi anladım çünkü bunu sana baban yaptı. Hanımefendi bu ciddi bir konu polisi ve ambulansı arayın gerekirse.
gerekmiyor sağolun
Üşüme, titreme var mı?
ellerim ayaklarım üşüyor sadece ama vücudum titriyor
Çok kan kaybetmişsin. Lütfen çağır ambulans. Sen çağıramıyorsan bana adres bilgilerini ver ben arayayım. Bu savsaklanacak, korkacak bir şey değil.
babam kızar olmaz
Peki hanımefendi, ben pes ediyorum, İnşallah size bir şey olmaz.
yarın babam işe gidince giderim hastaneye bir şey olur mu o zamana kadar
Sen kaç yaşındasın lütfen yaz. Şu an sağlıklı düşünemiyorsun, belki bir süre sonra şoka gireceksin. Kanaman var durmazsa ölürsün, durursa yarın baban işe gidince neden hastaneye gidesin?
19 yaşındayım
Demek istediğimi anladın mı? Kanaman varken gitmelisin yani şimdi, yarın baban gittikten sonra gitmenin bir anlamı yok yani. Annenle konuş o babanı ikna etsin.
konustum zaten olmaz dedi yarin gideriz dedi sicak su torbasi verdi agrisina iyi gelir diye
Allahım ya, mesele ağrı mı? Sen şu an kontrol et bakalım kanama devam ediyor mu? Temiz kullanılmamış bir bez bul ütü ile steril et önüne koy ve iki adet iç çamaşırı giy orana baskı olsun.
devam ediyor ama önceki kadar değil dediklerini de yaptım
Tamam. Bana yazma imkanın var mı?
Kaç expersin?
yazabilirim ama neden ki
Söyleyeceklerim var eğer utanmam diyorsan buradan yazayım, yoksa gizliden çıkayım yaz bana.
utanacağım bir şey mi
Bilmiyorum seni tanımıyorum ki? Olabilir
buradan söylesen olur mu
Olur tabi ki. Eğer bakire değilsen evde deniz tamponu varsa onu, yoksa pamuğu ve sargı bezini tampon yap ütü ile iyice steril et vajinana yerleştir. Bakire isen bunu yapma, yarın kanaman dursa bile annen ile doktora git muayene ol. Zayıf bir ihtimal olsa bile bekaretine bir şey oldu ise anneni de işin içine katarak ( doktor inanmayabilir ) doktordan rapor al.
değilim ama acımaz mı öyle yaparsam
Hayır acımaz, kocaman bir şey yapmayacaksın, girebileceği kadar, sargı bezi ile kuyruk gibi bir şeyde yap tutup çekebilesin ileriye gitmesin, kan pıhtılaşsın bir an önce kanama dursun diye yapacaksın.
Normalde hastaneye gitmen gerekiyor ama ben durumu anladım, son çare diye bunu diyorum.
Bugün asla duş alma, evde hareket etme, iş yapma, dayanabildiğin kadar uyuma ve annende uyumasın. Yatağına uzan ayaklarını yukarı kaldırarak duvara daya.
yapayım tamam
annem uyudu bile benimde uykum var
Benden bu kadar çok geçmiş olsun. Sormak istediğin bir şey olursa buraya yazarsın. Umarım bir şey olmaz rabbim seni esirgesin. Bunu atlatınca psikolojik olarak da destek için yazabilirsin bana, buradan bazı tavsiyelerde bulunayım. Hoşça kal.
şey
gizliden çıkar mısın abi
Sorunu beğendim.
gizliden çıksan olmaz mı ordan şey yapamıyorum
istek attım
İç kanama olabilir, derhal acile gitmelisiniz.
gidemem
İç kanama ise uzun aylar sürer mecbur gitmen lazım
Ne darbesi aldin
ne önemi var
Darbe cok siddetlimiydi
kanamam olduğuna göre şiddetliydi
Doktor disinda kimse birsey yapamazki burdan