diyelim bir kafe gibi bir yerde otururken birden oldu ve kan geçti. ped, yedek kıyafet, hırka gibi şeyler yok. kanlı bir şekilde kalkmalı mıyız?

diyelim bir kafe gibi bir yerde otururken birden oldu ve kan geçti. ped, yedek kıyafet, hırka gibi şeyler yok. kanlı bir şekilde kalkmalı mıyız?

Yanınızda biri varsa ondan yardım isteyin (aile-dost-sevgili gibi) Bu noktada özellikle kızların sevgililerinden utandığını görüyorum, o anda utanmayıp bu durumu belirtmek gerek bu sayede yardım alasınız. Eğer kimse yoksa çantanızda mutlaka peçete vb. Şeyler ile kapatmak gerekir. Bir çözüm daha var aslında sadece o taraf ıslak gözükmesin diye komple vücudu ıslatmak :dd Çok saçma da olsa bunu ben küçükken pantolonuma idrar bulaştığı zaman yapardım hatırlıyorum :d
üf en kralını yaşadım ama neyseki zaten evin oralardaydik kimse yoktu aodksoalsosks ama zaten sen regl olacağını hissediyorsun regl olmadan 2 3 gün önce kahverengi bir akintin geliyor gelmese bile o vajinaya farklı bişeyler oluyor işte kizlar anladınız siz benim ne demek istediğimi öhm sossooaksdkoaaş yani anlarsınız öyle dışarda birden regl olunmaz sadece şöyle olur taşma vs sıkıntılar meydana gelebilir ondada artık altınıza ne giydiyseniz koyu renkler tercih etmelisiniz eğer açık renk giydiysenizde sürekli wcye gidiceksiniz yadddaaaa yanınızda arkadaşınız falan varsa bizim klasik lafimizi soliceksiniz "arkamda bişi var mı" :d
biraz uzun oldu ama neyseeeeghhhhh
Başıma gelmedi. Ama mecbur kalkmak gerek. Sanki bir daha nerede görüp tanıyacaklar der kalkar giderdim lavaboya.😀😀
Zaruri ve gayet insani durumlar bunlar. Başka şekilde düsünelim. Belki o an mide çok bulanıp masaya kusulmuşta olabilir. O da çok utandıran bir durum ama mideyi bozmuşsa ne yapacak o insan kusmuş bulunur o an veya ishal olup altınada bırakabilir hayatta her şey olabilir. Böyle durumda biri görsem gülmem de.
Teşekkürler eig için @Asya_2275✨
rica ederim ✨️
Panik olurum.
Of ben bir kere oldum o kadar kötüydü ki direkt elbisemin onu kan oldu elimde büyük çanta vardı Allah'tan tuta tuta geldim markete girdim bir de ped almak istedim bir içeri girip takayım diye yalvardım izinvermediler asla daha tövbe bie kac gün önceden takmaya başlıyorum artık
Aslında regl olmaya yakın çantada ped taşınmalı. Hatta ben olmaya yakın ne olur ne olmaz diye ped takıp iç çamaşırı üzerine bokser bile giyiyorum bazen
Regl ayıp değil eğer ki bir şeyin yoksa çok göze batmayacak şekilde çünkü herkes bilgili değil ve cahiller bakacağından çol göze çarpmayarak eve gidebilirsin.
ablami arar bana lazim olanlari getirmesini soyler ve belime bir sey baglayarak gidip lavaboda uzerimi degistiririm napayim
yanıma birini çağırırım ama başıma gelmesini asla istemem
Yakın arkadaşın yok mu? Yakın bir mağazadan bir gömlek alıp gelir, beline bağlarsın. ya da evinden getirir.
Benim başıma gelmişti. Ama pantolonum şansıma siyahtı. Ve akşam vaktiydi. Kafede olmuştum. Kalktım gittim
Hele bide beyaz pantolon giymisseniz ve her tarafiniz kan olursa iste o zaman rezil olursunuz
Bir arkadaşı arayıp ped isteyebiliriz bulunduğumuz ortama gelip verebilir hırka ped falan yani başka napardım bilmiyorum
Soruyu okurken bile moralim bozuldu ağlayarak eve giderim 😂
Böyle bir şey hiç yaşamak istemem yanımda mutlaka yedek ped bulundururum
bir kızdan rica et arkana geçsin o sırada tuvalete git
Hayır, mıhlanıp kalmalıyız.
Kalk git ne yapacaksın 😄
Regl olacağını aktığını hissedersin ve zamanını zaten bilirsin çok abartı bi soru
Üzerinde etek varsa arkasını önüne getir çantanla kapat yürü.
ben tuvalete gidip kat kat peçete koyuyorum eğer yanımda ped yoksa
Kalkmayıp napacaz😂 dükkanı üstümüze mi kitleyecekler😂 En iyisi ölü taklidi yapmak🤭
Ailenden birini ara kıyafet getirsn veya kimse görmesin diye kıyafet bağlanır beline
Bunu yaşadım maalesef ama dışarıda regl olmamıştım regl olduğum için pantolonuma kan değmişti üniversitenin kafeteryasında bir de 😩 hemen koştum ilk servisle eve gittim gören varsa da umrumda değil 😅
Uygun bir şekilde kalkıp gitmen gerekiyor
5-6 kat peçete yapıp kapatılmalı
Yanda birileri varsa yardım isterim
Evine geç başka bir şey yapamayız
tabıkısıde, kanlı nigar edasıyla kalkılmalı
Ben pedi hep çantamda taşırım
Önceden hazırlıklı olman lazim
Bende oldu eczahaneye girip ped aldım avm-deki tuvaletde halletdim
Kalkarım ne var bunda kadınım ben
Yanina birini cagirirsin
Yaw kalk banane
bence bir şey ile kapatabilirsin. ya da kalabilir ayıp değil sonuçta elinde olan bir şey de değil. bilmiyorum yaşamadım hiç sdfsdf
Masada peçete varsa kullanabilir. Ama en iyisi durumu garsona filan bildirir filan bir yardım ederler.
Ama tek oturuyorsa böyle, eğer yanında arkadaşı varsa ona söyler.
telefon diye bir cihaz var, akıl edipte icat etmişler. zor durumda yardım alabilirsin :)
Regl olduğunuzu A4 büyüklüğünde bir kağıda yazıp o kağıdı sırtınıza yapıştırıcı ile yapıştırıp göğsünüzü gere gere gezmeniz lazım.
kafeden bir masa örtüsü iste etek gibi sarın evine git, masa örtüsünü yıkar getirir verirsin.
Kadın derneğini arayın gelip kurtarsinlar kızkardeşlerini. 🤣
Regl olmuyorum ama ben olsaydım normal karsilardim panik yapmazdım şimdi de günlük ped kullanıyorum az çok anlıyorum sizi
Tanıdık bir bayanı arabanın arkasına almıştım indiğinde arka koltuk kırmızı kan içindeydi
peçete falan bulunur yani her kızın çantasında
Evi ara pantolon getirsinler asdf
Elinin körünü yap asya
degiştirmelisiniz tabi
Olma regl boş ver
Tası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?