Merhabalar polikistik over sendromu için doktor öneriyle aldım kullanıcı yorumlarını merak ediyorum var mı kullanıp memnun kalan 1.5 senedir evliyim çocuk dusunuyoruz pkostan ötürü düzeli adet olamıyorum öncelik adetimi düzene oturtmak 7 senedir pkos var o yüzden beslenme şekli vesaire biliyorum bilmedigim şeyleri ögrenmek istiyorum var mı benim gibi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
adet kaç ayda bir oluyosun
4 5 aya kadar çıkıyor gecen ay 15 inde oldum bu 13 gun sürdü sebebide 4 5 ay olmadgım için bu ayda 3 gün oldum çok az kadın dogum a gittim pikofol verdi
bende hap kullanmıştım düzenli geliyordu ama bırakınca gelmiyor bu pco zor bi hastalık
Siz doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunuz ben 4 5 sene kadar kullanıp bıraktım ilaçtan bıktım 1.5 senedşr wvliyim ve çocuk dusunuyoruz bu durum adet periyodu bunu zorlaştırıyor
kullandım bende baya ama bırakınca yine başa sarıyor
Bugun özel hastaneye gittim doktor bunu önerdi kan tahlili istedi sonuc pazartesi bakalım bunun yanı sıra ne önericek tedavisiz çocuk olmaz dediler ben biliyorum zaten de eşim üzüldü biraz öyle deyince
yaşınız kaç sorsam
ya bende internette okumuştum pco hastası olup tedavi olmadan da çoçugu olanlar varmış lütfen üzülme
25 e giricem
Var tabiykide biliyorum eşim üzüldü ben bildigim için etkilenmedim tedaviye baslamadan çncelik bu önerildi
inşallah olur :)
Biz daha yolun başındayız nasip kısmet vardır Allahın bi bildigi siz kaç yaşındasınız kaç senedir pkossunuz siz neler kullandınız evlimisiniz bekarmı biraz bahsedermisiniz sizin için sorun olmuycaksa
Amin inşallah
ben bekarım bana bu sene gittiğim doktor dedi ama pco felan evlenirsen ilk 6 ay içinde olamzsa gel tedaviye felan dedi ben zaten bekarım dedim baska doktora gittim bu gittiğim özeldi ne hiklmetse pco demiyor ben göremiyorum öyle bişey dedi 2 doktor da baktı tedavi olumlu dedi ben pco yum dedim bir kaç kere ben pco göremiyorum dedi bilmiyorum şok oldum ama cok dua etmiştim bidaha kontrole gittim hapı kestim doktor gelme artık kendin düzelt dedi yaşam atrzını değiştir dedi normalde 4 5 ay gelen adetim bu ay 1.5 ay da geldi
Bazen kisler adet zamanı kaybolup sonra tekrardan gelebiliyormus ben ilacı bırakıyım 3 4 ay uzuyor bazen 6 7 aya bile çıktıgı oluyor nasip bazı diyetisyenler geçer kalıcı degil diyor beslenme tarzı bazıları da sadece semtomlar azalır ama bu sizde kalıcı bi durum dıyor herkes farklı söyluyor herkeste farklı bi şekilde tepki gösteriyor inşallah düzene girer hayırlısıyla
evet tedavisi yok dediler bilmiyorum ama amin inşallah
Beslenmeye de dikkat etmeyince haliyle sikayetler artıyor insallah atlatırız semtomlar kaybolur ortadan teşekkür ederim ilginize
bende teşekkür ederim saglıcakla kaliniz :)
🌸 hoşçakalın
Bana da onerdi doktor, nasil ise yaradi mi
Erkekler Ne Diyor
Ne zamandir var bu sende
7 senedir var 1.5 yıldır evliyim
Çözümü basit
?
Ul. as