En son 20 haziranda regl oldum. Bitikten sonra da 6 temmuzda cinsel birliktelik yaşadım şu an ayın 19u ama hala regl olmadım sizce hamile miyim yoksa kuruntu mu yapıyorum ya da böyle şüphelere düşmemek için kullanılan bişey var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
En dogurgan zamanlarda yasamissin iliskiyi ama eger icine bosalma olmadiysa hic birsey olmaz
Peki bu tür şüphelere düşmemek için ne yapılması gerekiyor kondomdan bahsetmiyorum yani ben kendim için ne yapabilirim
Knk valla hic birsey. Korunma en guvenlisi. Ama korunma yoksa da icine bosalmasin ve de hemen sonrasinda yikan sabunla iyice. Baska bir care yok.
Icine bosalma oldu mu
Hayır ama korunmadı da..
Neden. Nereye bosaldi
Göbeğime göğüslerime ağzıma bi
Çeşit fantezisi vardı yani
Yani sanmam o zaman ya kanka
Ya içimdeyken zevk suyu falan geldiyse ya da çıkarmadan küçücükte olsa içime gittiyse ufakta olsa ihtimal var
Bunun için içilen bi ilaç var mı kanka
Ertesi gun hapi var ama o da cok zararli hormonlari bozup atiyor duzensiz falan olabiliyor bir sonraki regller. Tam bosalirken mi cikti yoksa az zaman once cikarip eliyle mi devam etti
Kanka bir kere boşalmadı 3 kere boşaldı ilkinde eliyle yaptı yüzüme ikincisinde göbeğime yaptı eliyle ama sonuncu da sırtıma boşaldığında eliyle yapmadı direkt hemen boşaldı
hmm cikarir cikarmaz mi bosaldi yani sirtina aninda. Evet biraz riskli gibi ama o hapta pahali diye biliyom ve dedigim gibi hormonlari falan hep mahvediyor. Keske kondom falan kullansaydiniz hem icinde bosalmis sorun olmazdi, cikardiktan sonra da su da kontrol ederdiniz en azindan delik falan var mi diye.
Ozellikle sondan sonra sirtina bosaldiginda vajinani kontrol etseydin ettin mi
Hayır etmedim ama şöyle söyleyim silmek için sırtımı peçete aldım aynadan baktığımda normalden daha az boşalma olmuştu azıcık bişeydi iki şeyden şüphelendim ya içime boşaldı dışarıya az çıktı ya da (normalde 2 posta yapabiliyo ben akrep burcu olduğum için 3 e zorladı kendini mecbur değilsin de dedim hatta) bu nedenden az geldi ikincisi diye düşünüyorum
Ne zaman oldu bu olay ve iliskiler ne kadar zaman sonra oldu birbirinden. Genelde evet pes pese yapildiginda ikinci ozellikle ucuncu de daha da az olur bosalmalari sanirsam uretim yetisemiyor surekli pes pese bosaldiklarinda ama icine bosalmis olsa bile bir kismini hissetmis olurdun kanka, ki zaten o yuzden bakip kontrol etseydin dedim en azindan vajinanin cevresi girisi olsun hatta ikinma sonrasi geri disari akardi gorurdun anlardin diye yani
Kanka olaylar 6 temmuzda oldu ve evet peşpeşe oldu daha önce içime boşalmadığı için kimse Bilmiyprum nasıl bi his olduğunu hani o yüzden hissedeceğim bişey mi nasıl bişey bilmiyorum
Sicak olur boyle akar icinde hissedersin. Muhtemelen pes pese oldugu icindir o zaman kanka.
Bi dahakine sevgilin mi bilmiyom ama kondom kullanmasini soyle gerek yok boyle risklere ya da anal falan yapacan
Kanka anal evet risksiz ama bana asla ama asla zevk vermiyo sadece acı içinde kıvranıyorum yani korunmak istemiyo çünkü zevk almıyomuş ne zaman çıkartması gerektiğini o biliyormuş doğum kontrol de kullandım bi ara regl düzensizliğim için ama hormonlarım mahvolmuştu çok zor gerçekten
Anali yapan yine ayni kisiyse muhtemelen beceremedigi icindir bende mesela ilk sevgilimde ayni sendim ikinci sevgilimde zevk aldim. Yavas yavas alistira alistira ve bolca kayganlastirici surmek lazim azar azar sokmasi lazim ki alisasin ve ona gore deligin acilip genislesin ama birden sokarsa ya da cok sabirsiz davranirsa surekli bastirip duruyorsa sokmak icin o zaman evet acidan baska bir sey olmaz.
Gercekten haplar bozuyor ya en temizi kondom yine ve kullansinlar yaa sonra olan bize olacak ceken biziz kurtajmis falan tabi onlara giren cikan yok rahatlar zevklerini dusunuyorlar. Sen beni dinle ve gerekirse analini nasil yapacagini gosteririm sana ne kadar dar deligin ona bakarak da bir kac sey onerebilirim bir dahakine oyle de deneye bilirsin yani.
Simdi ben ufaktan yatayim kanka erken kalkacam zaten az uyku uyuyayim
Tamam askim gerçekten çok teşekkür ederim iyi uykular 🫶🏻
Sana takip atan bendim asko takiplesek yine gece musait olursak konusuruz🥰
Erkekler Ne Diyor
Benim matematik yetmedi
Bekleyip görmek lazim
İçine boşaldı mı önemli olan o.
Hesapladım daha önce çoook
Nedir sonuç peki?
18 gün sürdü
Onu ben de hesaplayabiliyorum? Soru başka bişey burada
Test alsana daha fazla geç olmadan